Ibrahim Bahşi Haberleri
SON DAKİKA

Ibrahim Bahşi Haberleri

Eğitim Bir Sen 32’inci yaşını kutladı 

Genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştiren Eğitim Bir Sen toplantıda ayrıca üyeleri ile birlikte 32’inci yaşını da kutladı. 

Bahşi, Enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı 

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirerek “Memur-Sen olarak beklentimiz, fiyat istikrarı noktasında alınan tedbirlerin ve önlemlerin bir an önce piyasalara yansıması, enflasyonu tetikleyen geçici etkilerin ortadan kaldırılması, kamu görevlilerinin enflasyon kayıplarının son bulması, fiyat istikrarının sağlanmasıdır.” dedi. 

Eğitim-Bir-Sen’den dönem sonu değerlendirmesi

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bahşi eğitim öğretimin ikinci yarısında hayata geçirilmesini istedikleri projeleri ve öğretmenlerin sorunlarını da dile getirdi.  

Genel Başkan Tonbul’dan, Memur-Sen’e ziyaret 

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul Memur-Sen’i ziyareti etti. 

Eğitim Bir Sen genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından genişletilmiş il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Talat Yavuz’da katıldı. 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi’nin Ankara temasları 

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi Başkanı İbrahim Bahşi ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. 

Eğitim Sendikalarından ihaleye tepki 

Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolü katılımcı bankaların eğitim çalışanlarının haklarını karşılamayan düşük teklif ile sonuçlanmasından dolayı Elazığ’daki eğitim sendikaları sonuçlanan düşük teklife tepki göstererek ortak basın açıklaması düzenledi. 

Bahşi: Toplu sözleşmede ön müzakere süreci tamamlandı 

Kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde ön müzakere süreci tamamlandı. 14 Ağustos'ta kamu işveren heyetinin ilk teklifi sunması planlanıyor. 15 Ağustos'ta ise genele ilişkin tekliflerin müzakeresine geçilecek. 

Memur Sen İl Temsilciliği’nin yönetim kurulu belli oldu 

Memur Sen İl Temsilciğinde düzenlenen toplantı ile yönetim kurulunda yer alan isimler tanıtıldı. 

Memur-Sen toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı.

Bahşi: Memnuniyet çemberi genişletilmeli 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, memur maaşlarına yapılacak olan ara zamla alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Bahşi, “Memur maaşları ile ilgili meclise gelmesi beklenen düzenleme memnuniyet çemberini genişletmelidir” dedi. 

Bahşi: Adil bölüşüm için 28 yıldır durmadan yürüdük 

Memur Sen 28. yaşını kutluyor. Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Adil bölüşüm, insanca bir yaşam için 28 yıldır durmadan yürüdük” dedi. 

Başkan Bahşi: Öncelikli gündemimiz Temmuz ayında yapılacak maaş düzenlemesidir 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon oranlarının ardından Temmuz ayında yapılacak olan maaş düzenlemesiyle alakalı açıklamalarda bulundu. 

Bahşi: Tüm illerdeki ve ilçelerdeki çalışanlara tazminat verilmelidir 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, depremin ardından kamu kurum çalışanlarına tazminat verilmesi gerektiğini söyledi. 

İbrahim Bahşi Memur-Sen denetleme kurulu asil üyeliğine seçildi 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Memur-Sen denetleme kurulu asil üyeliğine seçildi. 

Memur Sen’den, İtfaiye Personeline ziyaret 

Memur Sen Elazığ İl Temsilciliği, 6 Şubat'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak tanımlanan deprem sonrası Malatya’da fedakârca çalışan Elazığ İtfaiyesi personelini ziyaret etti.

Başkan Bahşi: Gece gündüz demeden çalıştık 

Biz birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız mottosuyla deprem anından itibaren çalıştıklarını ifade eden Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Depremin eğitim çalışanları üzerindeki etkileri, hükümetten beklenti ve çözüm önerilerimiz" başlıklı raporunun detaylarını paylaştı. 

Memur Sen Elazığ Temsilciliğinden depremzedelere yardım eli

Memur Sen Elazığ Temsilciği ve vatandaşların topladıkları yardımlar Malatya ve Kahramanmaraş’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Mehmet Akif İnan’ı anma programı düzenlendi 

Memur Sen Elazığ İl Temsilciliği tarafından Şair-Yazar Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ı anma programı düzenlendi. 

Okul Cami Buluşmaları düzenlendi 

Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu çocuklara namaz ibadetinin önemini anlatmak ve namaz alışkanlığı kazandırmak amacıyla okul cami buluşması gerçekleştirdi. 

Büyük Aile Buluşması LGBT’ye dur dedi 

21 Sivil Toplum Kuruluşu “Büyük Aile Buluşması” programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında bir araya gelerek LGBT’yi kınadı. 

ELFED Yönetimi Kadın Girişimciler ile bir araya geldi 

Kırmızı Montlular İyilik ve Gönüllülük Hareketi'nde yer alan kadın girişimciler Elazığ’da nelerin yapılabileceği üzerine konuşmak amacıyla Memur Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi ve ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ile bir araya geldi. 

Milletvekili Demirbağ’dan Başkan Bahşi’ye ziyaret 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu şube Başkanı İbrahim Bahşi ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Başkanlığına yeniden İbrahim Bahşi seçildi

Eğitim Bir Sen Elazığ 1 Nolu Şube’nin 7’nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda İbrahim Bahşi yeniden başkan seçildi.

Bahşi, güven tazeledi

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şubesi delege seçimi gerçekleştirildi. Delege seçimlerini Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi kazandı. 

Eğitimciler bakanlığa seslendi 

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Elazığ Şubesi Üyeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanarak, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştı.

Başkan Bahşi: Sesimizi yetkililere duyuracağız

Eğitim öğretim yılının sorunlarla başladığını ifade eden Eğitim Bir Sen Bir Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi seslerini yetkililere duyurmak amacıyla bugün Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde eylem yapacaklarını duyurdu. 

Eğitim Bir Sen’den delege ve tanıtım toplantısı 

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi’nin Delege Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İbrahim Bahşi: Ben yaptım oldu tarzı plan ve programlar kabul edilemez 

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, hayata geçirilen öğretmenlik kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahşi, “Ben yaptım oldu tarzı plan ve programlar kabul edilemez” dedi. 

Memur-Sen Engelliler Komisyonu'nda görev değişimi 

Yaklaşık 4 yıldır Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu başkanlığını yürüten Engin Kırçıl'dan boşalan göreve Savaş Apak getirildi.