Uluova Sulama Projesi yatırım programına alındı 

Uluova Sulama Projesi'nin iz ödenek şerhinin kaldırılması için DSİ 9. Bölge Müdürlüğü'nde Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı Heyetinden Daire Başkanı Mustafa Bulut ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Bölge Müdürü Mahmut Dündar tarafından proje ile ilgili sunum gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Toplantı sonucunda söz konusu projedeki iz ödenek şerhinin kaldırılarak devam eden Uluova Sulaması 1. Kısım İnşaatına Ek Ödenek Temini ve 2022 Yılı Yatırım Programına alınan Pompa Binası Yapımı işinin ihalesinin yapılması sağlandı. 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Uluova Sulaması Projesine Ait 2022 Yılı Yatırım Programında yer alan iz ödenek şerhinin kaldırılması için DSI Genel Müdürlüğümüzde, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı Heyetinden Daire Başkanı Mustafa Bulut ve Uzman Gökmen Dedemen ile Genel Müdür Yardımcımız Şadiye Yalçın, Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı İsmail Kaya, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Halis Bostan, Etüt, Planlama ve Tahsisler Dairesi Başkanı Nazmi Kağnıcıoğlu ve Bölge Müdürümüz Mahmut Dündar ile birlikte yapılan toplantıda, Bölge Müdürümüz Mahmut Dündar tarafından proje ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Bu toplantının amacı, söz konusu projedeki iz ödenek şerhinin kaldırılarak devam eden Uluova Sulaması 1. Kısım İnşaatına Ek Ödenek Temini ve 2022 Yılı Yatırım Programına alınan Pompa Binası Yapımı işinin ihalesinin yapılmasının sağlanmasıdır. Hayırlara vesile olsun” ifadelerine yer verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN