SMA hastası Kerem Ali için kermes düzenlendi 

Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi Elazığ Şubesi, SMA hastalığı ile mücadele eden kerem ali bebek için öğretmenevi önünde kermes düzenlendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi Elazığ Şubesi SMA hastası Kerem Ali Yıldırım’ın tedavi masraflarına destek olmak amacıyla Öğretmenevi önünde kermes düzenledi. 

Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi Elazığ Kordinatörü Esra Aras, 70’e yakın gönüllünün kermese destek verdiğini ifade etti. Aras, “Kermesi düzenlemeye karar verdiğimiz zaman ilk destek, ihtiyaç sahibi, yardımda bulunduğumuz ailelerden geldi. İnşallah kermesimizden çok güzel bir gelir elde edeceğiz ve bebeğimizin hastane masraflarına destek olacağız” dedi. 

Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi Elazığ Koordinatör Yardımcısı Gülenber Gürkan, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için destek beklediklerini söyledi. Kermesin 2 gün süreceğini ve hayırseverlerden destek beklediklerini belirten SMA hastası Kerem Ali bebeğin babası Kenan Yıldırım, kermeste emeği geçen herkese teşekkür etti. Yıldırım “Bu kermeste emeği geçen bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Ben buradan bütün Elazığlılara sesleniyorum kermesimiz 2 gün boyunca devam edecek. Hepinizi bekliyoruz Kerem Ali’ye destek için sizleri bekliyoruz. Benim oğlum şuan 10 aydır yoğun bakımda. Türkiye’de kullanılan ilaca ret geldi 3 defa gönderdim ret geldi oğlum 3 aydır ilaç alamıyor ve oğlumda kas kaybı meydana geldi. Buradan sağlık bakanımıza sesleniyorum lütfen o ilaca ret gelmesin Kerem Ali’ye destek olsunlar. Cumhurbaşkanımıza da sesleniyorum SMA’lı çocuklarımızı yalnız bırakmasınlar” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN