Milletvekili Keleş, Alacakaya ve Maden'i gezdi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, ziyaretlerine Alacakaya ve Maden ilçeleri ile devam etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Keleş’in ilk durağı Alacakaya Kaymakamlığı oldu.

Milletvekili Keleş, Alacakaya ve Maden'i gezdi 

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleşi beraberindeki heyetle birlikte Alacakaya Kaymakamı Hamza Selçuk’u ziyaret ederek ilçe hakkında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Keleş, daha sonra Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı’yı ziyaret ederek ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Milletvekili Keleş, Alacakaya ve Maden'i gezdi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve AK Parti heyeti ile beraber İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi. Alacakaya ilçe halkıyla bir araya gelen Milletvekili Keleş, sorun ve talepleri dinleyerek çözüm bulunması konusunda istişarelerde bulundu. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in bir diğer durağı ise Maden İlçesi oldu. 

Milletvekili Keleş, Alacakaya ve Maden'i gezdi 

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Maden İlçe Başkanlığı’nda AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve AK Parti heyeti ile beraber İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi. Milletvekili Keleş, daha sonra Madenliler ile bir araya gelerek sohbet edip talep ve sıkıntıları dinledi. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden Kaymakamı Mustafa Atış’ı da ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Keleş, Alacakaya ve Maden'i gezdi 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN