MASSAD Alacakaya'da muhtarların sorunları dinlendi 

İşadamı Mehmet Karacadağ'ın ev sahipliğinde MASSAD bölgesi Alacakaya ilçesi muhtarlarının sorunlarının çözümü için düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda muhtarların talep ve sorunları dinlendi, çözüm önerileri istişare edildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İşadamı Mehmet Karacadağ'ın ev sahipliğinde MASSAD Bölgesi Alacakaya İlçesi Muhtarlarının Sorunlarının Çözümü İçin düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda muhtarların talep ve sorunları dinlendi, çözüm önerileri istişare edildi.

MASSAD Başkanı Fatih Üzel, “Alacakaya’nın sesini duyurmak için buradayız. Değerli arkadaşlar; sizlerden de görüşlerinizi alacağız, sorunlarınızı alacağız. Yukarıya, büyüklerimize ileteceğiz inşallah. İnşallah sorunlarınızı çözme konusunda da yardımcı olacağız sizlere. MASSAD temsil konusunda biraz sıkıntılı. Temsil konusunda adalet istiyoruz. Bu yüzden bütün siyasi partilere çağrıda bulunuyoruz. Mutlaka bizim bölgenin temsilde adil bir şekilde seçilecek yerden aday gösterilmesini istiyoruz. O yüzden de bütün siyasi partilerden eğer bizim adaylarımızı göstermezseniz; son ihtimalde olsa bağımsız aday çıkaracağımızı ve bunun için de elimizden gelen neyse yapacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz” ifadelerini kullandı. 

GEL: DİCLE’NİN DOĞDUĞU BÖLGEDEYİZ 

MASSAD Kurucu Başkanı Fethi Ahmet Gel, “Dünyanın en zengin ilçesi ve dünyanın en fakir ilçesi olan Alacakaya’dayız. Burada dört büyük kutsal kitapta bahsedildiği gibi Dicle’nin doğduğu bölgedeyiz. Burası cennetin tüm kutsal kitaplarda Allah’ın bahsetmiş olduğu bir ilçe. Burada bakır var, altın var, krom var, mermer var. Allah bu cenneti bize vaat etmiş ve biz buranın sahibiyiz. Bundan sonraki süreçte Alacakaya, Maden, Arıcak, Sivrice, Elazığ’ın ekonomisinde, siyasetinde mührünü basacaktır” şeklinde konuştu. 

YAVUZ: MADEN YA HEP TAŞINIR YA HİÇ TAŞINMAZ 

Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, “Maden kaynaklarının zengin olduğu bir bölgede yaşıyoruz. Ancak maalesef bu zengin kaynakların üzerinde oturmamıza rağmen fakirlik yaşıyoruz. Bunu da biz değerlendirdiğimiz zaman demek ki bölgemiz yeterince destek alamıyor, yeterince değer alamıyor. Diyorlar ki ‘Maden, Gezin gibi güzel bir bölgeye taşınacaktı. Ama belediye başkanı buna engel oldu.’ Bu çok yanlış bir bilgi, çok eksik bir bilgi. İki tane değerli bakanımız ilçeye geldiği zaman Kaymakamlıkta yapılan toplantıda arkadaşlar fikirlerini beyan ederken Fethi Ahmet başkan da oradaydı. Benim orada da ifadem ‘Maden ya hep taşınır ya hiç taşınmaz.’ Bugün de aynı görüşümün arkasındayım” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN