SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Milletvekili Erol: Yapılan işler facianın önüne geçti 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremin 4. yılında açıklamada bulundu. 

Işıkver, TBMM’de Elazığ depremi için söz aldı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 24 Ocak depreminin yıl dönümünde TBMM’de söz aldı. Milletvekili Işıkver, 4 yıl önce 24 Ocak Elazığ depremine ve 6 Şubat asrın felaketine değindi. 

Açıkkapı: Elazığ’a 25 milyar liralık yatırım kazandırıldı 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, AK Parti iktidarında Elazığ’da 25 liralık tarımsal destek ve yatırım yapıldığını ifade etti. 

Gülyüz, güven tazeledi

El-Aziz Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Nuri Gülyüz güven tazeledi. 

Fırat Üniversitesi'nde bir fakültenin adı değiştirildi 

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin adı Resmi Gazete’de yayımlanan kararla değiştirildi. 

Elazığ Valiliği, maden ocağındaki patlama hakkında açıklama yaptı 

Elazığ’da maden ocağında meydana gelen patlamada 2 kişi ağır yaralandı. Elazığ valiliği de maden ocağında meydana gelen patlama hakkında açıklamada bulundu. 

Şeker Fabrikası’nın Rehabilitasyonu 2024 yatırım programına alındı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in 10 Kasım 2023 tarihinde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın yazılı olarak cevaplandırması talebiyle vermiş olduğu Elazığ Şeker Fabrikasının kapasite artırımı ve fabrikanın modernizasyonu hususundaki soru önergesi cevaplandırıldı. Bakan Yumaklı imzasıyla verilen cevapta, Elazığ Şeker Fabrikasının 2024 yatırım programında olduğu, risk analizleri ile birlikte, doğalgaz buhar kazanı ve kireç ocağı yapım işi faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Ocak Depreminin 4. Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıl dönümünde yayımladığı mesajında, “24 Ocak 2020’de yaşadığımız deprem felaketi, şehrimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak hafızalarımızda derin izler bırakmıştır. 24 Ocak depreminin 4. Yıl dönümünde, bu felakette kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum.” dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı basına yansıyan İlçe ve Belde adaylarının isimlerini yalanladı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Elazığ basını tarafından kamuoyu ile paylaşılan Ak Parti Belde ve İlçe başkan adaylarının isimlerinin net olmadığını açıkladı…

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Belli Oldu 

Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu oldu. 

Elazığ'da Deprem Paneli düzenlenecek

Yerel Yayıncılar Birliği Derneği Elazığ Şubesi tarafından, ilimizde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depreminin 4. yıldönümünde 'Deprem Riskiyle Yüzleşmek: Bilinçli Toplum, Güvenli Gelecek ' konulu panel düzenlenecek.

Başkan Şerifoğulları, Hizmet İş Sendikası ile bir araya geldi

Elazığ’daki yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bu kez beraberindeki heyet ile birlikte Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

Dumandağ’a Filistin’e desteklerinden dolayı plaket verildi

Türk Kızılay'ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a ''Filistin'e yardım'' etkinliğine verdiği destekten dolayı plaket taktim etti.

Kuzova Derneği istişare toplantısı yapıldı 

Kuzova Derneği istişare toplantısı Başkan Erol Aslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ucuz gıdaya Ulaşım Sorunu ve Kuzova Sulama projesi masaya yatırıldı. 

Ramazan Kil, yoğun katılımla adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde Öğrenci Servisi firması olan Ramazan Kil, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını açıkladı.

Ercan, hiçbir yerde deprem olmasa bile buralarda olur

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın meydana gelmesinden sonra deprem bilimciler başta Marmara Bölgesi olmak üzere aktif faylar ve deprem beklenen riskli bölgeler hakkında uyarılar yapıyor.

MHP mitinglere başlıyor!

MHP, 31 Mart seçimleri için açık hava mitinglerine başlıyor. “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” sloganıyla ilk mitingin 28 Ocak günü Mersin'de yapılacağını duyuran Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ikinci mitingin ise 4 Şubat'ta Manisa'da yapılacağını açıkladı.

Gezeravcı’nın ilk bağlantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacak

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu takip edilirken; Gezeravcı, Türkiye ile ara ara iletişim kuracak. Alper Gezeravcı, ilk görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacak.

AK Parti Elazığ Belde Belediye Başkan Adayları belli oldu 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine doğru gidilirken AK Parti Elazığ Belde Belediye Başkan Adayları belli olmaya başladı. 

Toplam 5418 haber.