SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

MHP’nin Elazığ’daki Belde Belediye Başkan Adayları Belli Oldu 

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Elazığ’ın bazı Belde Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. 

Trafik cezasında yeni dönem! O süre uzatıldı

15 gün olan trafik cezası ödeme indirimi süresinin 1 aya yükseltilmesi kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı.

YRP, AK Parti ile ittifak görüşmelerini sonlandırdı! 

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara dahil 10 büyükşehirde kendi adaylarına destek istediği Yeniden Refah Partisi ile uzlaşı sağlanamadı. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu. Yeniden Refah İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmaya hazırlanıyor.

TÜİK trafiğe kayıtlı araç sayısını açıkladı 

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 2023 yılında 151 bin 57 oldu. 

FHGC Başkanı Gürtürk: Farkımızı hissettireceğiz

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Serkan Gürtürk, Kanal 23'te yayınlanan Yakın Plan programına konuk oldu. 

Yerel seçimlerde sandık görevlisi ücretleri belli oldu

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçim için geri sayım başladı. YSK, seçimde görev alacak sandık kurulu başkanı, memur üyeler ve bina sorumluların alacakları ücretleri açıkladı.

MHP adayı Aygen, vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Murat Aygen bugün de Esnaf ve vatandaşlar ile buluşmaya devam etti.

Elazığ’da 145 personel alınacak 

Milletvekili Erol Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elazığ’da 145 Sağlık Personeli alınacağını duyurdu. 

MHP Başkan Adayı Aygen,  basın ziyaretlerine devam ediyor

Seçim çalışmalarını yoğun tempo ile devam ettiren MHP Elazığ belediye başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen basın ziyaretlerini ihmal etmiyor.

Ehliyet sahipleri dikkat! 

Ehliyet yenileme için geri sayım başladı 31 Aralık 2014 son gün. 1 Ocak 2016'dan önce alınan ehliyetleri olanların bu belgelerini yenilemeleri gerekiyor. Eski tip ehliyetleriyle trafiğe çıkarlarsa ödemeleri gereken para cezası 4 bin 64 TL olacak.

Soğuk havada sıcak karşılama

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve yine seçim çalışmalarını sahada yürüten CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

AFAD Elazığ İl Müdürlüğünde görev değişimi 

Elazığ AFAD İl müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. İl Müdürü Osman Pıhtılı AFAD Manisa İl Müdürü olarak atandı. Van İl Müdürü Cafer Giyik ise Elazığ'a atandı. 

ELFED Çedene Sohbetlerinin Konuğu Yatırım Uzmanı Mert Başaran oldu 

ELFED Gençlik Kolları Tarafından düzenlenen  “Çedene Sohbetlerinin” Konuğu Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran oldu. Başaran katılımcılara nasıl tasarruf yapılacağı en etkili yatırım yolları hakkında bilgiler verdi. 

‘Bunalım Çağında İslam Düşüncesinin İmkânları’ konferansı gerçekleşecek

İlimizin yetiştirmiş olduğu değerli ilim ve fikir insanı İbrahim Hali Üçer Elazığ’a geliyor.

Septioğlu için karşılama programı düzenlendi

Yeniden Refah Partisi'nden Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Faruk Septioğlu için Elazığ Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Aygen: Hedefimiz, üretken belediyecilik

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Türk Ocakları Elazığ Şubesini ziyaret etti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen ziyaretlerine devam ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Aygen, son olarak Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.     

Siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu 

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Oy pusulasında AK Parti 1, CHP 18, DEM Parti 9, MHP 31, İYİ Parti 2, Saadet Partisi 34'üncü sırada yer alacak.

Elazığ Belediyesi’nden kent genelinde karla mücadele çalışması

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmasına başladı.

Toplam 5392 haber.