Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Kamuda yeni düzenleme 647 yeni kadro açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayımladığı kararnameyle, bazı bakanlık ve kamu kuruluşlarında 647 yeni kadro oluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce ertelenen Elazığ ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Erdoğan ve Sisi, Gazze için ortak mesaj verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönünde girişimler bizim için yok hükmündedir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ programı iptal oldu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 9 Şubat Cuma günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere geleceği Elazığ programı iptal oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a geliyor!

AK Parti'den edinilen kaynaklara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 09 Şubat 2024 tarihinde Elazığ'a gelmesi planlanıyor.

Trafik cezasında yeni dönem! O süre uzatıldı

15 gün olan trafik cezası ödeme indirimi süresinin 1 aya yükseltilmesi kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gezeravcı’nın ilk bağlantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacak

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu takip edilirken; Gezeravcı, Türkiye ile ara ara iletişim kuracak. Alper Gezeravcı, ilk görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacak.

AK Parti'de aday tanıtımı başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’na katılıyor.

Başkan Küçük: 2024 emeklileri açlığa mahkûm etme yılı

Bağımsız Emekliler Sendikası Başkanı İhsan Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan emekli maaş zam oranları ve  2024 yılının emekliler yılı ilan edilmesiyle  emeklilerin umutlarını tükettiğini ifade etti.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye ek zam açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası merakla beklenen emekli maaşlarına ek zam konusuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Emekliye ek zam verilecek mi?

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gözü kulağı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine toplantısına çevrilmiş durumda. Maliye ve Çalıma Bakanlıklarının yaptığı emekliye ek zam çalışmaları masaya yatırılacak ve son karar verilecek. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı açıklayacak. İşte masadaki zam formülleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ adayını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Elazığ adayını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhtarlıklar yapılandırılsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de muhtarlarla bir araya geldiği programda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya talimat vererek muhtarlıkların günümüz şartlarına uygun şekilde yeniden yapılandırılması için çalışmaların hemen gündeme alınmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayların ne zaman açıklanacağını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını da Aralık ayı sonunda açıklayacaklarını söyledi.

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yetki aldı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Başkan Yıldırım ziyarette AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın yeni yönetim Kurulunu oluşturmak için yetki aldı. 

Gençler merakla bekliyor! Vergisiz telefon düzenlemesi hangi markalarda olacak? 

Gençlere vergisiz telefon düzenlemesinde detaylar netleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada "Sözlerimizin arkasındayız" derken, AK Parti il başkanları toplantısında konunun gündeme geldiği öğrenildi. Kritik toplantıda söz konusu indirimin hangi telefonlara yapılacağının masaya yatırıldığı ve Erdoğan'a bilgi verildiği öğrenildi. İşte gençlere vergisiz telefon düzenlemesi kapsamında olması beklenen markalar ve modeller...

Gözler kabine toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macaristan'daki temaslarının ardından bugün Kabine toplantısına başkanlık etmesi bekleniyor. Toplantıda enflasyonla mücadele, memur ve emekli maaş artışları ile ilgili toplu görüşme sürecinin yanı sıra dış gelişmeler de ele alınacak. 

Başkan Alan: Elazığ’ın MTV ek vergisinden muaf tutulmasını sevinçle karşıladık 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın MTV ek vergisinden muaf tutulmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Deprem Bölgesine göstermiş olduğu hassasiyet sebebiyle teşekkür etti. 

AK Parti'den flaş açıklama! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak maaş zammında. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "En düşüm memur maaşı 22 bin TL olacak" vaadi nedeniyle umutlu bekleyiş sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, yeni dönemde Meclis'e verecekleri ilk kanun teklifinin en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenlenmesi olacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş atamalar! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Meclis yeni Başkanı'nı seçiyor

TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurulda, 30. Meclis Başkanı Seçimi yapılacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlar, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıkarak tek tek yemin etti. Bakanların yeminleri, diğer vekiller tarafından alkışlarla karşılanırken yeni meclis başkanı için yapılan oylamada 1. tur sona erdi. İşte adayların aldığı oy oranı ve detaylar...

Yeni Kabine ilk kez toplandı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Kabine'si bugün ilk kez toplandı. Toplantıda gündem ağırlıklı olarak ekonomi olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bundan sonrasıyla ilgili yeni yol haritasını Kabine üyelerine sunacak. Asgari ücrete yapılacak zam, emekli maaşlarına iyileştirme ve memura en düşük 22 bin TL maaş da masada olacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yemin ederek resmen göreve başlamıştı.

Mehmet Şimşek kabinede olacak mı? 

Abdulkadir Selvi, Mehmet Şimşek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası yönetimi ve faiz politikası hakkında güvence aldığını ve ekonomi yönetimini üstlenmeyi kabul ettiğini yazdı. 

Şimşek: Ülkem için göreve hazırım

28 Mayıs zaferinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi yönetimini emanet edeceği kadroyu belirlemeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le görüştü. Şimşek, Erdoğan'ın, "ekonominin başına geç" teklifini "Bu bir vatan görevi, ülkem için göreve hazırım" sözleri ile kabul etti. Şimşek'in yeni ekonomi yönetiminde görevi ne olacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı için geçen isimler kimler?

Recep Tayyip Erdoğan’a Destek En Çok Hangi İlden Gitti! Elazığ Kaçıncı Sırada? 

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri tamamlandı. Yüksek Seçim Kurulunun açıkladığı kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hangi ilin daha çok destek verdiği ise merak konusu oldu. İşte il il yüzdelik oranlar… 

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Üsküdar'da Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı. 

Kamu işçisine yüzde 45 zam yapıldı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu işçilerine refah payı dahil yüzde 45 zam yapıldığını açıkladı. Buna göre en düşük kamu işçisi ücreti, işçi kesiminin de talep ettiği şekilde 15 bin liraya yükseltildi. 

Açıkkapı: Elazığ oyuna gelmeyecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle ayrılmasının çok büyük önem taşımasının yanında Ak Parti’nin parlamentoda güçlü olmasının da kritik bir durum olduğunu ve buna karşı yürütülen algıya karşı Elazığ’ın oyuna gelmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nisan ayından itibaren tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz" dedi.