Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Merakla beklenen haber geldi!

Yerli aşıda son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir depreminin bilançosunu açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Buna göre depremde 114 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1035 insanımız da yaralandı. Yaralılardan 999 vatandaşımız taburcu oldu 36 vatandaşımızın tedavisi sürüyor.'' dedi.

TBMM'de kabul edildi! Yapılandırmanın kapsamı genişliyor

TBMM Genel Kurulunda, istihdam teşvikini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk 10 maddesi kabul edildi.

Belediye Yeni Bağlantı Yolları Yapmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, trafik akışını rahatlatmak, modern ve güvenli bir ulaşım olanağı sağlamak amacıyla yeni yollar yapmaya devam ediyor.

Düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı

LPG'li araçların alışveriş merkezlerinin (AVM) kapalı otoparklarına girmesine yönelik düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kira zam oranı belli oldu

TÜİK'in Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklanmasıyla birlikte ev sahibi ve kiracıların da beklediği Kasım ayı kira zam oranı da belli oldu. İşte 3 Kasım 2020 itibariyle kira ücretlerinde yapılacak zam oranı.

Araç sahiplerinin sevinci kısa sürdü!

Araç sahiplerine kötü haber az önce geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 17 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 16 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Işıkver, İl Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 8 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan 13. Olağan İl Kongresi’nde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Enflasyon rakamları açıklandı!

TÜİK Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon Ekim ayında da yüksek geldi... TÜİK'in açıkladığı verilere göre enflasyon Ekimde yüzde 2.13 artarken, yıllık bazda yüzde 11.89 oldu.

Sesimi Duyan Var mı?

Efsane Kadro Radyo Kent’te

Elazığ'ın en iddialı müzik ve haber radyosu Radyo Kent, duayen radyocuları kadrosuna dahil ederek, yeni yayın dönemine başladı.

İHH Elazığ Ekibi İzmir’de Kurtarma Faaliyetlerine Katıldı

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği arama ve kurtarma ekibi İzmir’de meydana gelen depremin ardından yürütülen arama kurtarma faaliyetlerine katıldı.

Elazığ’dan İzmir’e Gönül Köprüsü Kuruluyor

Elazığ Valiliği İzmir’deki deprem faaliyetlerine katkı sağlamak isteyenler için yardım kampanyası düzenledi.