Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vergi ve prim borcu yapılandırması! Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Son dakika haberine göre milyonlarca kişinin beklediği vergi ve cezalara yapılandırma getiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Elazığ Belediyesi'nin 2021 Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi Belli Oldu

Elazığ Belediye Meclis Toplantısında belediyenin 2021 yılı tahmini gelir ve gider bütçeleri açıklandı. Açıklanan bütçelere göre Elazığ Belediyesi’nin tahmini geliri 692 Milyon TL olurken tahmini gideri ise 732 Milyon TL oldu.

Bilim Kurulu sokağa çıkma yasağı önerdi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bilim Kurulu, hükümete daha somut tedbirler önerdi" dedi. O tedbirler belli oldu. İstanbul başta olmak üzere bazı şehirlerde kısmi sokağa çıkma yasağı getirilecek. Kahvehane ve eğlence yerleri kapatılacak. Okullarda tatil uzatılacak....

İHH’dan Oyuncak Bayramı ve Şenliği

‘Yetim dayanışma günleri’ kapsamında Elazığ Genç İHH ve İHH Yetim Birimi tarafından iki ayrı yerde oyuncak bayramı ve şenliği düzenlendi

EFT yapacaklar dikkat! Tarife değişiyor

Mobil ve internet bankacılığı üzerinden 1.000 liraya kadar olan EFT’lerden 1 lira, 1.000-50.000 lira arasındaysa 2 lira, 50 bin lira ve üzeriyse de en fazla 25 lira ücret alınabiliyor. Fakat saat 16.00’dan sonra tarife değişiyor.

Osman Müftüoğlu uyardı!

Koronavirüs salgını her geçen gün daha fazla yayılıyor. Prof. Dr.Osman Müftüoğlu sokağa çıkma yasağı isteyip, "Önlemler bir an önce devreye sokulmazsa korkutucu ve ciddi yükseliş 'ani bir tsunamiye' dönüşebilir" uyarısı yaptı.

Araç sahiplerine iyi haber!

Benzin fiyatlarına 17 Kasım 2020'den itibaren geçerli olmak üzere 32 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Motorin grubunda ise 16-17 Kasım tarihleri arasında fiyat değişimi beklenmiyor.

AGD ve Her Daim İyilik Derneği Fidan Dikti

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde geleceğe bir nefeste Anadolu Gençlik Derneği ve Her Daim İyilik Derneği’nden geldi. Anadolu Gençlik Derneği tarafından oluşturulan hatıra ormanına Milli Görüşün Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adı verildi.

Engellilerin kaldırım çilesi

Türkiye Sakatlar Derneği Elâzığ Şube Başkanı Metin Fırat, engellilerin sorunlarının bir türlü bitmediğini belirterek yetkililerin bu konuya duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi.

Kovancılar İHH Şubesinden Odun Kömür Yardımı

İki yıl önce faaliyetlerine başlayanan Kovancılar İHH Şubesi çalışmalarını hayırseverlerin de desteği ile tüm hızıyla devam ettiriyor.

İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonundan 500 Yetime Yardım

Yaklaşan kış ayları öncesinde İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu tarafından hayırsever işadamlarının destekleri ile 500 yetim çocuğa kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

Başkan Tuba Erdoğan ‘Anne Okulu Projesi’ni Hayata Geçireceğiz’

Elazığ’da düzenledikleri programlarla hayır köprülerine aracılık yapan ELSAD Kadın Kolları bugünlerde güzel bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sosyal ve kültürel alanda çalışmalarını sürdüren Tuba Erdoğan öncülüğündeki dernek hayır işlerine öncülük ediyor.

Başkan Arslan ‘Şehrin Kurtuluş Reçetesi Birliktelikle Olur’

Yerel Yönetimler Derneği Elazığ Şube Başkanı Ersan Arslan ile gündeme ilişkin güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Tabela dernekçiliği yapmadıklarını, tek gayelerinin Elazığ’da yaşayan insanlara katkı sağlamak olduğunu kaydeden Arslan, bugün 61 vilayette derneklerinin şubesinin olduğunu belirtti.

Başkan Bahşi Detay’a anlattı!

Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi ile gündeme dair güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. 24 Ocak depremi, pandemi süreci derken eğitim camiasının da zorluklar çektiğini kaydeden Bahşi, çözüm önerileriyle bu sıkıntılardan kurtulmanın yollarını aradıklarını belirtti.

2021 yılında asgari ücret zammı ne kadar olacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini diliyorum." açıklamasını yaptı.