Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Emekli bayram ikramiyesi 10 bin TL mi oluyor! 

31 Mart seçimlerine 27 gün kala kulislere emeklilere çifte bayram yaptıracak bir iddia düştü. 3 bin liraya çıkartılan emeklinin bayram ikramiyesi 10 bin liraya yükseltiliyor. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü kabine toplantısı sonrası açıklayacak. Kabine saat 15:00'te Beştepe'de toplanacak.  

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 5 Mart Salı günü Elazığ’a geliyor. 

Vatandaşlardan YRP Başkan Adayı Septioğlu’na yoğun ilgi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

ELMİYAD’dan FHGC’ye ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Septioğlu, Seçim Gezilerini Yoğun Tempoyla Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Cep telefonu faturalarına zam geliyor! 

Cep telefonu faturalarına 1 yılda yüzde 150 zam gelmişti. Vatandaşı isyan ettiren zamlar nedeniyle BTK şikayet yağmuruna tutuldu. Bu yılın zamları için tarih belli olurken BTK yeni zamlarda tavan fiyat uygulayacak.

SGK'dan 'asgari ücret' genelgesi! 

Asgari ücret desteği 700 liraya yükseltilmişti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eksik prim bildiren işveren için bir genelge yayımladı. Buna göre brüt asgari ücretin onda birini geçen tutarda eksik prim bildiren işverenin desteği iptal edilecek.

‘Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun’ konferansı 

GİMDES Hanımlar Kurulu Gönüllü Elazığ Temsilciliği “Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun” temalı konferans düzenledi. 

Keleş Duyurdu, genel işletme kredilerinde üst limit artırıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, genel işletme kredilerinde üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hekimler ve sağlık çalışanları Filistin için yürüdü 

Hekimler ve sağlık çalışanları Filistin’e destek olmak amacıyla sessiz yürüyüş eylemi gerçekleştirdi. 

Başkan Adayı Septioğlu’na vatandaşlardan yoğun ilgi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alacak 

Sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. 

Elazığ Belediyesi ücretsiz mama ve kuş yemi dağıtacak 

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvan severlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak. 

TEKNOVA OSB yer tahsisi için imzalar atıldı

TEKNOVA OSB Yer Tahsis Belgesi İmza Töreni ETSO’da yapıldı. 293 parselden 115’nin tahsisi için düzenlenen törene katılan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, üretim, yatırım ve istihdam anlamında Elâzığ’da güzel şeyler yaşandığını söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce ertelenen Elazığ ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Toplam 7272 haber.