Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Septioğlu’nun projeleri takdir topluyor

Halkımızdan yoğun ilgi gören ve “Ahlaklı ve Dürüst Belediyecilik” ilkesiyle seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla yürüten Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, projeleriyle de göz dolduruyor.

Havabulut: Kredi kartlarına yapılacak düzenleme düzeni bozar

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, kredi kartlarında yapılacak düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. 

Harput’taki o müze vatandaşın akınına uğruyor

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde kurulan yaklaşık 5 bin fincanın sergilendiği Kahve Fincanı Müzesi'ni 4 ayda 20 bin kişi ziyaret etti. 

Açıkkapı: KOOPDES programı ile hibe verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu. 

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

Gün Doğmadan tiyatro oyunu sahnelendi

Türkiye’nin birçok ilinde beğeni ile izlenen “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu Elazığ’da sahnelendi. Bir gezi için Filistin’e giden ve İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçlarına tanık olan iki arkadaşın hikayesini konu alan oyun beğeni topladı.

Uzmanlardan Doğu Anadolu Bölgesi'ne uyarı!

Uzmanlar Doğu Anadolu Bölgesi'nde olası bir depreme karşı hazırlıklı olunması uyarısında bulundu. Uzmanlar Bingöl’ün depremselliğine dikkat çekerek Doğu Anadolu Fay Zonu'nda en riskli bölümün Gökdere ile Bingöl arasında olduğunu söyledi.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi. 

'Septioğlu gelecek, yüzler gülecek'

Ulukent, Sürsürü ve Olgunlar Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Yıkılan bir şey varsa biz imar etmeye çalışırız' dedi.

Sadak: Erbakan Hocamızı şükranla anıyoruz  

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak,  Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Necmettin Erbakan’ın 13.  vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ELFED’den geleneksel doktorlar buluşması 

ELFED’in geleneksel doktorlar buluşması İstanbul’da kahvaltı programıyla gerçekleşti. 

Alacakaya’da göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 

Elazığ’da maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 2 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor. 

Sivrice’de miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’ın Seçim Koordinasyon Merkezi miting havasında, coşkulu bir kalabalık ile açıldı.

Harput Türküleri kulakların pasını sildi 

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, seslendirdiği Harput Türküleri Konseri ile kulakların pasını sildi.

M.Bulut İnşaat’ın gurur günü

İlimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat tarafından  “Elazığ'ın Kalbinde Yeni Yaşam Başlıyor” sloganıyla bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak 22.000 metrekare alan üzerine kurulan, AVM, CADDE MAĞAZA ve Ofis olarak 3 farklı bağımsız bölümden oluşacak New Point projesi, ülkemizin önde gelen markaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı görkemli bir törenle İstanbul’da tanıtıldı.

Gazze'de can kaybı 30 bine dayandı

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli sayısı 29 bin 514'e ulaşırken, yaralılar ise 69 bin 616'ya yükseldi.

Toplam 7170 haber.