Büyük Aile Buluşması LGBT'ye dur dedi 

21 Sivil Toplum Kuruluşu 'Büyük Aile Buluşması' programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında bir araya gelerek LGBT'yi kınadı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

ELHAK, Memur Sen, Elazığ STK Platformu, Eğitimde Destek Platformu, Ab-ı Hayat Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Davet ve Kardeşlik Vakfı Elazığ, EHAD, EKİDER, ELÖED, Ensar Vakfı, FECİR, Elazığ İHH, İlim Yayma Cemiyeti, Mamuret-ül Aziz Vakfı, Peygamber Sevdalıları Derneği, Elazığ Seyyah, TÜGVA dernekleri tarafından “Büyük Aile Buluşması” etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek LGBT’ye karşı açıklama yapan STK’lara vatandaşlarda destek verdi.  Etkinlik Muhsin Aslanoğlu’nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, sosyal medyada yapılan paylaşımların LGBT’ye teşvik ettiğini belirterek aile hayatının sansürlendiğini söyledi.  

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “ LGBT propagandası ve dayatması her yerde. Dijital platformda LGBT propagandası içermeyen içerik neredeyse yok. Sosyal medyada LGBT içerikleri teşvik ediliyor. Bizlerin aile hassasiyeti sansürleniyor, sanat dünyasında, spor dünyasında eşcinsellik propagandası üzerinden prim yapanlardan geçilmiyor. İçlerinde Türk bankalarının da olduğu iş dünyasının küresel temsilcileri LGBT politikalarını uygulamayanlara banka kredisi verilmemesini dayatmaya hazırlanıyor ve bunu ilan ediyorlar” dedi. STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, toplumu ve islamiyeti olumsuz etkileyecek düşüncelere karşı STK platformu olarak karşı çıkacaklarını ifade etti. 

AKSUOĞLU: BU OLAY KARŞISINDA SESSİZ DURMAMIZ VE MÜCADELE ETMEMEMİZ DÜŞÜNÜLEMEZ 

STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, “ Biz Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları platformu olarak şehrimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda her alanda projeci bir yaklaşım ile mücadele etmekteyiz. Bu mücadelemizi şehrimizin aziz insanlarının hak ettiği noktalara ulaşana kadar devam ettireceğiz. Toplumumuzu derinden etkileyen insani yaklaşım kalitemizi ve geleceğimizi sarsacak, Türk İslam Kültürüne zarar verecek bu olay karşısında sessiz durmamız ve mücadele etmememiz düşünülemez” ifadelerini kullandı. Eğitime Destek Platformu Elazığ Temsilcisi Şahin Kara, insan neslinin tükenmesine neden olacak düşünceye karşı dur demek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti. 

KARA: ALLAH’IN KİTABINDA LANETLEDİĞİ BİR HAREKETE KARŞI ÇIKMAK İÇİN BURADAYIZ 

Eğitime Destek Platformu Elazığ Temsilcisi Şahin Kara, “ İnsanlığın neslini devamlılığına engel olan neslin devamının karşısında duran bir harekete karşı durmak için buradayız. Allah’ın kitabında lanetlediği bir harekete karşı çıkmak için buradayız” dedi. EL HAK Platformu adına konuşan Ersin Eryılmaz, LGBT’ye geçit vermeyeceklerini söyledi. 

EL HAK Platformu adına konuşan Ersin Eryılmaz, “ Bir cürmün bir kötülüğün işlenmesinden daha kötü olan o cürmün normal kabul edilmesidir. Bir suçun normal kabul edilmesinden daha büyük musibet ise onun iyiliğin yerine ikame edilmesidir” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN