Başkan Bahşi: Hazırlanan dosyayı bakan Özer'e sunacağız 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Elazığ'a gelişi ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, ilin çözüm bekleyen sorunları için hazırladıkları dosyayı sunacaklarını söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Memur Sen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elazığ ziyareti öncesi basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Bahşi, okul, öğretmenevi, hizmet binası ve eğitim alanındaki eksikliklerle alakalı çözüm bekleyen sorunları için hazırladıkları dosyayı sunacaklarını söyledi. 

BAHŞİ: HAZIRLANAN DOSYAYI BAKAN ÖZER’ SUNACAĞIZ 

Başkan Bahşi, “Bildiğiniz üzere Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sn. Mahmut Özer ilimize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Sn. Bakanımızın ilimize gelmesi vesilesiyle kendisine bir dosya sunmayı planlıyoruz. Özellikle depremden sonra yıkılan okullar, Öğretmenevi ve Milli Eğitim Hizmet Binası gibi sorunlar çözüm bekliyor. Bununla birlikte ilimiz eğitimine dair çözüm bekleyen birçok sorun var. Biz, Eğitim-Bir-Sen olarak daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum'a, ve önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk'a bu sorunların tespitini ve çözüm önerilerini içeren talep dosyalarımızı iletmiştik. Öğretmenevi ve Milli Eğitim Hizmet Binası için düzenlediğimiz imza kampanyası sonucunda oluşan imza listelerini Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn. Emre Bilgili ye elden iletmiştik. Yarın ise ilimize gelecek olan Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer'e bir dosya sunacağız. Öncelikle Sn. Bakanımıza Mesleki Eğitime verdiği önem, Gerçekleştirdiği 20. Eğitim Şurası ve Tüm eğitim çalışanlarına göndermiş olduğu başarı belgelerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN