Sadak: Erbakan Hocamızı şükranla anıyoruz  

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak,  Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Necmettin Erbakan'ın 13.  vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sadece Türkiye siyasal hayatına değil, milli kaynaklar ve kendi insanımızın yetenekleriyle kalkınabileceğine yönelik önemli hizmetleri olduğuna dikkat çeken Başkan Sadak,  mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Hayatı boyunca İslam âleminin birlik ve beraberliğinin tesisi adına getirdiği çözümler yananda, çok sayıda hayırlı ve kalıcı hizmetlerde bulunan Erbakan Hocamız, hizmetlerin devamını sağlamak amacıyla siyasete atılarak, tarihi bir mücadele başlatmıştır. Bu mücadele sadece siyasi alanda sınırlı kalmayıp, ekonomi, sosyal-kültürel ve edebi alanda da kendini göstermiş ve her alanda milli bir duruş sergileyen nesillerin yetişmesine vesile olmuştur.  Kendisini inandığı değerlere adayan bir dava adamı, ülkesini seven ve gelişmesi için tüm engellemelere rağmen hedefine ulaşmak amacıyla son nefesine kadar mücadele eden vatansever Erbakan hocamızı ölüm yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN