Kara, güven tazeledi

Türkiye Yol İş Sendikası Elazığ 1 No'lu Şube'sinin 12'nci olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut Başkan Mehmet Kara, yeniden başkan seçildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Yol İş Sendikası Elazığ 1 No’lu Şubesinin 12’nci olağan genel kurulu yapıldı.

Genel Kurula, Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş, Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Türk İş 7’nci Bölge temsilcisi Bahri Zülküf Karakoç ve sendika üyeleri katıldı.

"BU TEŞKİLAT GENÇLERİMİZİN GELECEĞİDİR"
Kongrede konuşan Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, sendikanın güçlendirilmesi gerektiğini söyleyerek; “Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna hizmet götüren bir teşkilat. Bu teşkilatı daha iyi güçlendirmemiz lazım. Hepimizin sahip çıkması lazım. Bu teşkilat Türkiye’nin olmazsa olmaz teşkilatlarının en başında gelmektedir. Sizin hakkınızı savunan kuruluşunuza siz sahip çıkacaksınız. Karayolları işçilerimize de siz sahip çıkacaksınız. Bu teşkilat gençlerimizin geleceğidir.” dedi.

"KONGREMİZİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"
Yol İş Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Kara, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerinin özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Tek listeyle gidilen genel kurulda Başkanlığa Mehmet Kara yeniden seçilirken,
yönetim kurulu asil üyeliklerine; Serdar Tonak, Bayram Bahçeci, Hakan Ekinci ve Kebir Gül seçildi. 

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN