Hicret Mahallesi'nde sünnet şöleni 

Elazığ'da Hicret Mahallesi'nde, mahalle muhtarı Murat Gülbasan ve hayırsever vatandaşlar tarafından sünnet şöleni düzenlendi. Şölene Vali Yardımcısı Recep Gündüz'de katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Hicret Mahallesi’nde, Mahalle Muhtarı Murat Gülbasan ve hayırsever vatandaşlarda desteği ile sünnet şöleni düzenlendi. Çocuklar, erkekliğe ilk adımını atmanın heyecanını yaşarken Vali Yardımcısı Recep Gündüz ve İş İnsanı Bahadır Kubilay da çocukların mutluluğuna ortak oldu. Gerçekleştirilen şölende sünnet olan 36 çocuk aileleriyle doyasıya eğlendi. Vali Yardımcısı Recep Gündüz, davetinden dolayı Muhtar Gülbasan’a teşekkür etti. 

GÜNDÜZ: BÖYLE BİR ETKİNLİKTE BULUNMAKTAN ONUR DUYUYORUZ 

Vali Yardımcısı Recep Gündüz, “ Böyle bir etkinlikte bulunmaktan onur duyuyoruz. Davetinden dolayı muhtarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 36 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyleyen Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan’da emeği geçenlere teşekkür etti. 

GÜLBASAN: YAKLAŞIK 36 MAHALLEDE BULUNAN ÇOCUKLARIMIZI SÜNNET ETTİRDİK 

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, “ Geçen hafta yaklaşık 36 mahallede bulunan çocuklarımızı sünnet ettirdik. Bugün de burada çocuklarımıza sünnet şöleni yaptırıyoruz. Ben katılımlarından dolayı Sayın Vali Yardımcımız Recep Bey’e teşekkür ediyorum. Ayrıca iş insanı değerli Bahadır kardeşime de ayrı teşekkür ediyorum. Biz mahallede bir yıldır sünnet olmayan çocukları tespit etmiştik çocukları sünnet ettirmek için okulların açılmasına yakın bir zamanın kalmasını bekliyorduk. Değerli hayır sahipleri bizlere destek oldu bizde vesile olarak sünneti gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İş İnsanı Bahadır Kubilay ise organizasyondan dolayı Muhtar Gülbasan’a teşekkür etti. 

İş İnsanı Bahadır Kubilay, “Emeği geçen herkese ve sayın muhtarımıza organizasyon için teşekkür ederiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN