Hasan Murat Öz'e, AK Parti'de önemli görev

Genç yaşta girdiği siyaset sahnesinde başarılı çalışmalara imza atan ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı olan Hasan Murat Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2013 yılından itibaren AK Parti teşkilatında aktif rol alan Hasan Murat Öz, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği -Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyeliği-Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevlerinin ardından 2023 milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti 5. sıra milletvekili adayı olmuştu. 

Üstlendiği tüm görevleri başarılı şekilde yürüterek siyasi kariyerinde emin adımlarla ilerleyen, samimiyeti, memleket sevgisi, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle başta gençler olmak üzere toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen ve takdir edilen bir isim olarak dikkat çeken Hasan Murat Öz’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

HASAN MURAT ÖZ KİMDİR?

1989 Elazığ doğumlu olan Hasan Murat Öz, Girne Amerikan Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. İyi derecede İngilizce bilen Öz, Elazığ Organize Bölgesinde soğutma sistemleri üzerine faaliyet gösteren aile şirketinde yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir.
2013 yılından itibaren AK Parti teşkilatında aktif rol alan Hasan Murat Öz;
2013-2018 yılları arasında AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı
2018-2019 yılları arasında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği / Teşkilat Başkan Yardımcılığı
2019-2021 yılları arasında ise AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyeliği / Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak görev yapmıştır.
Hasan Murat Öz evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN