Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Haberleri
SON DAKİKA

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Haberleri

Bahçeli'den Dilipak'a ağır sözler! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Dilipak'a "ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi" diyen Bahçeli, "Üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. Çünkü yatacağı yer sadece mezardır" dedi.

Bahçeli: Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurmak için faal halde bulunanlara müsaade edilmeyecektir. Bu uğurda her şey göze alınmıştır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır. Hangi ülke karşımıza çıkarsa çıksın aynı kararlı muamele onlara da gösterilmelidir." ifadesini kullandı.

Bahçeli'den dikkat çeken mesaj!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Üniversite sınavlarının kaldırılması ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli; "Biz gençliği sınavlarla ve karnelerle bulmadık. Bu yolda da kaybetmeyeceğiz. Ümit ediyorum ki geniş ve gerçekçi bir mutabakat ortamı kurularak üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler çok uzak değildir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olası İstanbul depremine değinerek, "İstanbul için dillendirilen felaket senaryolarının bütün ihtimallerini değerlendirip hazırlıklı olmalıyız. Kaybedecek zamanımız yoktur" dedi.

Erdoğan ve Bahçeli'den Hatay'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'a yapacakları ziyarette çalışmaları yakından takip edecek.

Bahçeli Kızılcahamam'da 6'lı masaya saydırdı! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. 6'lı masaya da yüklenen Bahçeli 'Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır.' dedi.

Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili MHP'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bahçeli, " Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor" dedi.

Devlet Bahçeli'den AK Parti-HDP görüşmesine ilk yorum!

AK Parti'nin başörtü değişikliği için HDP'den destek istemeye gitmesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vereceği tepki merak konusu olmuştu. Bahçeli MHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda o merakı giderdi. AK Parti'nin Meclis'te grubu bulunan partileri ziyaret etmesinin doğal olduğunu belirten Bahçeli, AK parti ile MHP arasında kriz bekleyenlere de "hadi başka kapıya" dedi.

Başkan Işıkver'den, mitinge davet 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, ilçeleri ziyaret ederek, 13 Kasım tarihinde Elazığ’a gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine davet etti. 

Liderler 4 konuyu görüştü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yılın ilk görüşmesini Devlet Bey Konağı’nda yaptı. Bahçeli ile 4 önemli konuyu görüştü.

Bahçeli'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili önemli açıklama

Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir. Emeklilerimizin, memurlarımızın hak ettikleri maaş zamlarını alacaklarına inanıyor, bunu destekliyoruz." dedi.

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Devletleri Teşkilatı 8. Zirvesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

MHP genişletilmiş il istişare toplantısı gerçekleştirildi 

“Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Programı” kapsamında Elazığ’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MYK üyeleri, il teşkilatının genişletilmiş istişare toplantısında partililerine seslendi. 

MHP Heyeti Elazığ’a Çıkarma Yapacak 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım beraberindeki MHP’li Milletvekilleri ve MYK üyeleriyle birlikte Elazığ’a gelerek ziyaret ve incelemelerde bulunacaklar.

Erdoğan'ın onayına sunuldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üniversite sınavlarında baraj puanlarının düşürülmesini istemesinin ardından, Yüksek Öğretim Kurulu, (YÖK) konuyla ilgili olarak çalışma başlattı. Yürütülen çalışmanın Erdoğan'ın onayına sunulduğu öğrenildi.

Devlet Bahçeli'den Sedat Peker çıkışı!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'nin çevresindeki sinsi kuşatma sertleşmektedir. Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye'dir. Türkiye'nin gündemi video kayıtları ile rehin alınamaz. İçişleri Bakanı Soylu, yalnız değildir. Hiçkimse Türkiye Cumhuriyeti içişleri bakanının boynuna tasma geçiremeyecek, buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek" dedi.

MHP'de Kurultay günü!

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 13. Olağan Büyük Kurultayı, bugün Ankara Spor Salonu'nda yapılıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tek aday olarak girdiği kurultayda partinin yönetim organları da belirlenecek.

Devlet Bahçeli'nin koronavirüse yakalandığı iddiası!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada koronavirüse yakalandığı iddiaları dolaşırken Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, "Kesinlikle yalan, beyefendinin sağlığı gayet iyi" açıklaması yaptı.