Elazığ Medya İnternet Yayıncıları Ve Gazeteciler Derneği Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları Ve Gazeteciler Derneği Haberleri

ELMİYAD’dan FHGC’ye ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ELMİYAD’a ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hızlı bir tempoyla başlayan AK Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı da eşlik etti.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVLİYAOĞLU’DAN ELMİYAD’A ZİYARET

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ile bir araya gelen Evliyaoğlu, gezileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Prof. Dr Yasemin Açık, ELMİYAD’ı ziyaret etti

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELMİYAD) ziyaret etti.

Vali Toraman’dan ELMİYAD’a Ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kollarından ELMİYAD’a ziyaret

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

DEVA Partisinden ELMİYAD’a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

TÜGVA'dan ELMİYAD'A ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Elazığ İl Temsilcisi Muhammed Sacit Ataş ve yönetimi Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Başkan Altaş: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Gülşah Altaş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Av. Aziz Dinç’ten ELMİYAD’A ziyaret

Elazığ’ın sevilen simalarından Av. Aziz Dinç, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Milletvekili Balık: Tek vazgeçilmezimiz liderimiz Erdoğan’dır

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Prof. Dr. Çoban’dan ELMİYAD’a Ziyaret

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZAR-SAM) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban,  Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

İş İnsanı Yavuz Akın, ELMİYAD ailesiyle bir araya geldi

Akın Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı genç iş insanı Yavuz Akın, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği ( ELMİYAD) Başkanı Gülşah Altaş ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Elmiyad, ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi

Geçtiğimiz günlerde kuruluş aşamasını tamamlayan Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. 

ELMİYAD Başkanı Altaş’tan, Milletvekili Demirbağ’a ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Detay Dergisi imtiyaz sahibi Gülşah Altaş, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ı ziyaret etti.

Ercan’dan ELMİYAD’a ziyaret

Elazığlı iş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, kısa süre önce kurulan Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ne (ELMİYAD) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ELMİYAD’DAN Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği ELMİYAD yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

ELMİYAD ailesi büyüyor

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), yeni üyelerin katılımıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. Elazığ’da yayın yapan 7 basın kuruluşundan 11 Gazeteci daha ELMİYAD’a üye oldu. 

Elazığ’ın en uzun gecesi 24 Ocak 2020!

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 şiddetindeki büyük depremin üzerinden iki yıl geçti. Bizlerde Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği olarak yaşanan o korkunç geceyi ve sonrasını özetleyerek Elazığ'da neler yapıldı neler yapılmadı? Tüm yaşananları sizler için derledik.

Şehidimiz Fethi Sekin'i saygı ve rahmetle anıyoruz

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Elazığlı Polis memuru Fethi Sekin'in şehadetinin 5. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

ELMİYAD’dan kınama!

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya’nın bir basın emekçisine attığı tokadın yenilir yutulur bir hareket olmadığını belirterek bir kınama mesajı yayımladı. 

Elazığ’daki haber siteleri güç birliği oluşturdu

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği kısa adıyla (ELMİYAD) kuruldu. Yıllardır gazetecilik yapan ve mesleğinde mahir isimlerin bir araya gelerek kurdukları derneğin başkanı gazeteci Gülşah Altaş oldu.