Elazığ il protokolünden Bakan Koca'ya ziyaret 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, il başkanı, ilçe ve belde belediye başkanları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ettiler. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ il protokolü Ankara’da temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler. 

Ziyarete il ve ilçe belediye başkanları da katıldı. İl protokolü gerçekleştirdiği ziyarette; Elazığ’a, ilçe ve beldelere yapılacak sağlık alanındaki yatırımlarla ilgili Bakan Koca’dan söz aldılar. 

MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut “Milletvekillerimiz, il başkanımız, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. İlimizin talepleri hakkında göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN