Fahrettin Koca Haberleri
SON DAKİKA

Fahrettin Koca Haberleri

Sağlık Bakanlığı’na 8 bin işçi alımı yapılacak! 

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alacak 

Sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. 

Bakan Koca müjdeyi duyurdu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni personel atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Cumhurbaşkanımız müjdeyi verdi. 35 bin yeni çalışma arkadaşımız aramıza katılacak." ifadelerini kullandı.

Işıkver’den iki ilçeye hastane müjdesi

Seçim sürecinde Elazığ’ın tüm ilçelerle birlikte sesi olacağını ve toplumun beklentilerinin tek öncelikleri olduğunu her platformda ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, her iki ilçenin raflarda unutulan İlçe Devlet Hastanelerinin yapım süreciyle ilgili çok önemli girişimlerde bulundu.

Kızamık vakalarının en çok görüldüğü iller açıklandı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir Valiliğini ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Kızamık vakalarıyla ilgilide açıklamalarda bulunan Bakan Koca komşu şehrimiz Diyarbakır’da da ağırlıklı olarak görüldüğünü söyledi. 

Milletvekili Keleş, Bakan Koca İle görüştü! 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da sağlık alanındaki eksiklikleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya anlattı. Milletvekili Erol görüşme sonrası yaptığı açıklamada Eski Asker Hastanesinin tekrar hizmete gireceğini ve Yıkılan Sigorta Hastanesi'nin yerine toplum sağlığı merkezinin kurulacağını açıkladı. 

42 bin 500 sağlık personeli alınacak! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 42 bin 500 sağlık personeli alınacağını duyururken, 'Alım süreçlerinin başlatılması için, başvuru kılavuzları İŞKUR’a ve tercih kılavuzu hazırlanmak üzere ÖSYM’ye gönderilmiştir.' dedi.

SMA için 2 ilaç tedavi rehberine alındı 

SMA Bilim Kurulu, yoğun gündemle toplandı. SMA taramalarının sonuçları, tedavisi devam eden hastaların tedavi süreçleri ve tedavi yöntemlerindeki son gelişmelerin ele alındığı toplantıda, SMA tedavisinde kullanılan iki ilaç tedavi rehberine alındı

Sağlık çalışanlarına büyük müjde!

Sağlık Bakanlığı, muayenehane hekimleriyle ilgili "özel hastanenin yüzde 15 seviyesinde dışarıdan hekim kabul edilebileceği" yönündeki kota düzenlemesini kaldırdı.

Bakan Koca'dan MHRS randevuları hakkında yeni açıklama 2 yeni uygulama geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) iki yeni uygulama başladığını duyurdu.

Bakanı Koca, 31 Bin 317 personel alınacağını açıkladı 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı’na 31 bin 317 kişilik alım yapılacağını açıkladı. Bakan Koca, 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz dedi. 

Bulut: Palu-Kovancılar hastanemizin yapım ihalesi yakında yapılacak 

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Palu Kovancılar devlet hastanesinin yapımı için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Milletvekili Bulut, “Palu Kovancılar Hastanemizin yapım ihalesi yakında yapılacak ve hastane inşaatı başlayacak” dedi. 

Bakan Koca: Sağlık çalışanlarımız için üç kritik hamle yaptık 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 İl Sağlık Müdürü ile Ankara’da geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. 

Fahrettin Koca'dan flaş maske ve kapanma açıklaması! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan koronavirüs vaka sayıları hakkında açıklama yaptı. Yeniden kapanma ve maskeyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca'dan 'maymun çiçeği' uyarısı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maymun çiçeğini biliyoruz, temasla geçiyor. Yurt dışında nasıl gelişti? Temasla oldu artı salgıyla geçiyor, damlacık enfeksiyonuyla geçmiyor. Dolayısıyla salgın, pandemi ve benzeri olabilecek durumu söz konusu değil. Lüzumsuz gündem yapmayalım, vatandaşı tedirgin etmeyelim. Halen de bizde görülmedi ama maymun çiçeğine benzer belirtiler gösteren birçok virüs var. Her benzer görüntü için maymun çiçeği demeyelim" dedi.

Bilim Kurulu toplantısı ertelendi 

Bugün yapılması beklenen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı 27 Mayıs Çarşamba gününe ertelendi. 

Vaka sayıları düşüyor! 

Vaka sayıları düşmeye devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerdeki son duruma ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Bakan Koca "Allah o zor günleri semtimize uğratmasın." dedi.

Bakan Koca il il vaka oranını açıkladı! 

Sağlık Bakanlığı, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 175,48 oranında virüs tespit edildi. 

Elazığ il protokolünden Bakan Koca’ya ziyaret 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, il başkanı, ilçe ve belde belediye başkanları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler. 

Bakan Koca: 20 bin personel istihdam edeceğiz 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu. 

Elazığ’da kaç vaka var? Bakan Koca açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı.

Bakan Koca il il vaka oranını açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı.

Bilim Kurulu toplanıyor 

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. 

Maske zorunluluğu kalkacak mı? 

Salgınla mücadelede yeni yol haritası önümüzdeki hafta kamuoyuna duyurulacak. Sağlık Bakanı Koca, maske zorunluluğunun kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin bilgi vereceklerini de açıkladı. 

Elazığ vaka sayısında rekor seviyede 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 1000.45 oranında virüs tespit edildi. 

Elazığ'da vaka sayılarında korkutan artış! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı.

Elazığ’da vaka sayılarında korkutan artış! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 364.65 oranında virüs tespit edildi. 

Sağlık Bakanı Koca il il vaka oranını açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 224,85 oranında virüs tespit edildi. 

Bakan Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı 

Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 33,00 oranında virüs tespit edildi.