Elazığ Belediye Meclisi ikinci oturumu ile devam etti 

Elazığ Belediye Meclisi Mart Ayı toplantıları ikinci oturumu ile devam etti. Toplantının ikinci birleşiminde gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediye Meclisi Mart ayı toplantıları ikinci oturumu ile devam etti. Meclis Başkan Vekili Aydın Kara başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde, ilk olarak Minibüs ve Ticari taksilerin durak, güzergah, hat plaka sayısının artırılması veya eksiltilmesi ile ilgili gündem maddesi görüşüldü. 

Belediye Meclisi üyeleri, belediye sınırları ile mahalle sınırlarının belirlenmesi yeni yol tasarımlarının yapılması ve yeni kurulacak olan Yemişlik ve Aşağı Demirtaş arasındaki mahallenin isminin ve sınırlarının belirlenmesi ile ilgili gündem maddesini görüşerek, komisyonlara gönderme kararı aldı. Bir diğer gündem maddesi ise, ağır hasarlı binaların yıkımında sağlam binalarda hasarlar oluşturulmaması için gerekli tedbirlerin alınması, yıkım işlerinin özel eğitim ve sertifikalı sahip kişilerce modern yıkım teknikleri kullanılarak yapılması için gerekli kararların alınması oluşturdu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN