Dolunay'dan sert çıkış! Gerçekleri görün

Esnaf ziyaretleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ milletvekili aday adayı Serkan Dolunay'a halk yoğun ilgi gösterdi. Dolunay, Elazığ halkının içinden birisi olarak halkın sorunlarına yabancı olmadığını vurguladı. Dolunay şöyle konuştu:

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

“Kıymetli Hemşerilerim; başı rahmet, ortası merhamet sonu ise cehennemden azad olan mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayatımızda öyle zaman dilimleri var ki bizleri sarıp sarmalayan bedenimizi ve ruhlarımızı temizleyen o anların kıymetini bilerek en güzel şekilde değerlendirmeyi rabbim bizlere nasip etsin inşallah. İşte içerisinde bulunduğumuz ay öyle bir zaman dilimi ki;   Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma, paylaşma gibi birçok güzelliği içerisinde barındıran manevi duyguların en üst zirvesinin yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayı. Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın idrak edebilmenin heyecanı ile başta hemşerilerim olmak üzere ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

ŞİMDİ ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ İLE ÜLKEMİZİ İSTİKBALİNE HAZIRLAYALIM

Sözlerine devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Serkan Dolunay şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı; sürdürebilirliğin, kalkınmanın, huzurun, istikrarın, istikbalin, iletişimin, haklının, gücün, değerlerin, başarının, dijitalin, bilimin, barışın, verimliliğin, üretimin ve şefkatin yüzyılı olarak tarif edilmişti. Bizler geçtiğimiz yıllarda Sayın Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin her alanda atılım ve açılımlar yaparak kabuğunu kırdığını bizzat yaşayarak gördük. İnancımız ve mücadelemiz bu atılım ve açılımların hız kesmeden devam etmesi yönündedir. Türkiye Yüzyılı programı ile ortaya konulan hedefler doğrultusunda bütün gücümüzle çalışmalarımızı tam gaz sürdürerek ülkemizi istikbaline hazırlayacağız.”

TÜRKİYE YÜZYILI’NI DA MİLLETİMİZ ZİRVEYE TAŞIYACAK

Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı’nı da milletimizin zirveye taşıyacağından şüphe duymuyoruz diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Serkan Dolunay konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Emperyalistlerin ülkemiz üzerindeki hesapları hiç mi hiç eksik olmadı. Bu kirli hesaplarda kullanılan maşalar da hiç eksik olmadı. Dün vardı bugün de aynı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle vesayet güçlerinin temsilciliğine soyunanların heveslerinin kursağında kalacağına inanıyorum. Sizlerin destekleriyle ülkemiz, vesayet güçlerinin güdümüne girmeyecektir. Önemli olan milletin sinesinde yer almaktır” dedi.

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR

Rabbimize her gün, her an, bize böyle bir milletin mensubu olma şerefini bahşettiği için dua ediyorum diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Serkan Dolunay konuşmasına şöyle devam etti:

“Birlik ve beraberliğimiz daim oldukça, Elazığ’ın, Türkiye'nin yükselişi engellenemez. Son zamanlarda yaşanan depremler ile çok ciddi kayıplarımız oldu. Yaralarımızı sarmak için tüm ülkemiz canla başla çalıştı/çalışıyor. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Mensubu olduğum AK Partimiz ülkemizin asırlık sorunlarını çözerek nasıl çağ atlattıysa inşallah başta deprem yaralarımız olmak üzere bugünkü sıkıntıların da üstesinden yine sizlerin dua ve desteği ile gelecektir. Biz her şeyden önce Allah'ın yardımına güveniyoruz, milletimizin desteğine, tarihimizin ve medeniyetimizin birikimine güveniyoruz. Bir dua, bir teşekkür yeter bize.

Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu seçim ülkemizin bekasını tehdit edenlere gereken dersi verelim. Türkiye yüzyılına hazırlanırken dört bir taraftan maruz kaldığımız saldırılara şahitsiniz. Gezi olaylarıyla başlayan süreç 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ’nün alçak darbe girişimiyle devam etti. Ardından yaşanan Covid 19 Pandemi süreci, ekonomik kriz ve asrın deprem felaketiyle acı süreç devam etti. Ancak Ak Parti olarak olumsuz olaylara rağmen 2023 hedeflerine yürüdük. Altılı masanın altındakiler ve üstündekiler hangi dolaplar çevirirse çevirsinler, omuz omuza vererek 14 Mayıs’ta bu oyunu bozalım. Terör örgütü işbirliği kuran zihniyeti enkaz gibi temizleyelim.”
Dolunay’a halkın yoğun ilgi gösterdiği görüldü.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN