AED Başkanlığına Dr. Ahmet Yılmaz getirildi 

Avrupa Elazığlılar Derneği yeni yönetimini belirledi. Daha önce dernekte genel sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Almanya’da kurulan Avrupa Elazığlılar Derneği yeni yönetimini belirledi. Daha önce AED Derneğinde Genel Sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak. Mali raporlarının okunmasının ardından bir teşekkür konuşmasını yapan eski başkan Muharrem Akan’’ iki yılda sosyal, kültürel, ekonomik, sanatsal ve eğitsel birçok etkinlik gerçekleştirdik. Görevimizi layıkıyla yerine getirdik. Görev süresince yönetim kurulu arkadaşlarımızla güzel çalışmalar yaptık. Zor dönemler yaşadık ve engellerle baş edebilmek için fedakârlıklar yaptık. Gelecek nesilleri güvenle yarınlara taşımak için önemli projelere imza attık” dedi. 

AED Başkanlığına Dr. Ahmet Yılmaz getirildi 

Dr. Ahmet Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetimde Burhan Çimen, Celal Çoban, Ercan Yıldırım, Eren Poyraz, Fatih Yıldırım, Faruk Aktaş, Halis Çalışkan, İbrahim Taş, İdris Sertkaya, İlhami Güngör, İlhan Yarmadelen, Kaya Cankara, Kemal Yıldırım, Kenan Gezer, Muharrem Akan, Murat Demirkesen, Murat Poyraz, Mustafa Gökbayrak, Avukat Mustafa Yıldırım, Nihat Ataş, Nurettin Alagöz, Sadin Akdoğan, Sinan Doğan, Sunay Tok, Süleyman Koç, Veysi Ülker ve Yunus Fidan yer aldı. Derneği Yeni Başkanı Dr. Ahmet Yılmaz, sürekli ileriye bakan bir vizyon ile çalışmaya devam  edeceklerini kaydetti. Dernek önümüzdeki günlerde bir araya gelerek görev dağılımını yapacak.

AED Başkanlığına Dr. Ahmet Yılmaz getirildi 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN