YRP Heyetinden ETSO'ya ziyaret 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz, beraberindeki heyet ile birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti. Ziyaretinde gündeminde şehrin ekonomisi vardı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler. 

YRP Heyetinden ETSO'ya ziyaret 

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki Heyetin nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Siyasi partilerin üst düzey temsilcilerinin iş dünyasına olan bakış açıları bizler için çok önemli. Yeniden Refah Partisi de bu gibi konularda oldukça hassas davranıyor” dedi. 

YRP Heyetinden ETSO'ya ziyaret 

Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ise, “Seçim süreci ve parti içi programımızın yoğunluğundan kendilerine hayırlı olsun diyememiştik. İdris Alan Başkanımıza hayırlı olsun demek bu güne nasipmiş. Maşallah diyelim Ticaret ve Sanayi Odamız harıl harıl çalışıyor. Faaliyetler ve yapılacak projeler şehir için çok önemli. Elazığ Hünkar Mahfili’dir. Her şeyin en iyisini hak eden bir şehir. Rahmetli Hocamız Sayın Necmettin Erbakan ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan için de Elazığ’ın yeri bir başkadır” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN