'Mahallede Maç Var' grup müsabakaları sona erdi 

Elazığ'da gerçekleştirilen TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var Turnuvası müsabakaları sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin ortaklaşa gerçekleştirdiği TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var Turnuvası İlimizde yapılan Grup Müsabakaları ile Erzurum ilinde gerçekleştirilecek Yarı Finale yükselen takımlar belli oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

9 Erkek 5 kız takım toplamda 154 sporcunun yer aldığı karşılaşmalarda Ödüllerini Vali Yardımcısı Sn. İsmail Alsancak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren takdim ettiler. 

DERECEYE GİREN İLLER ŞU ŞEKİLDE ERKEKLER 

Bingöl, Tunceli, Elazığ, Iğdır, Van, Malatya KIZLAR Malatya, Tunceli, Van, Ağrı, Elazığ Dereceye giren iller, Erzurum ilinde yapılacak olan Yarı Finallere gitmeye hak kazandı. 

EREN: BÖLGE İLLERİMİZ TAKIMLARINI VE HOCALARINI TEBRİK EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM 

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Yarı Finallere yükselen takımlarımızı tebrik ediyorum. Mahallede Maç Var sloganıyla düzenlenen grup müsabakaları sona erdi. Erkeklerde ve Kızlarda takımlarımız Erzurum da yarı final heyecanı yaşayacak. 23 Nisan günü TBMM’de yapılacak Final Maçında Şehrimizi de görmek istiyoruz. 3 gün süren keyifli bir müsabaka oldu, katılan takımlarımızı burada misafir ettik. Memnun ayrılmaları içinde gereken özveriyi gösterdik. Önemli bir organizasyon yer alan ve Yarı Final heyecanı yaşayacak olan Şehrimiz ve Bölge illerimiz takımlarını ve Hocalarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN