Gönüllü Halk Korosu'ndan TSM Konseri 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu tarafından gerçekleştirilen konserde, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, konserlerine devam ediyor. Bu kapsamda Gönüllü Halk Korosu, 25 Ocak Perşembe saat 19.30’da, Elazığlılar ile buluştu. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirilen ve ücretsiz olan konsere vatandaşlar ilgi gösterdi. 

Programda açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu; “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları seçildiği ilk günden itibaren vadettiği şantiye belediyeciliğinin yanı sıra, onun kadar önemli olduğuna sürekli değindiği gönül belediyeciliği kapsamında yine bir aradayız. Şehrin birçok önemli problemine, hayata geçirdiği projelerle neşter vuran, yılların sorunlarını çözümleyen yatırımları hayata geçiren Başkanımız Sayın Şerifoğulları; “Önemli olan, bir şehrin imarı kadar insanımızın ihyasıdır.” demiş ve bu anlamda, “İnsanımıza dokunmak ve beraber olmak, bu anlamda gönül belediyeciliği yapmak da o kadar önemi.” ifadelerinde bulunuyor. Bu kapsamda şu anda Elazığ’ımızın kültürüne, sanatına, gençliğine, bütün değerlerimize sahip çıkmak adına bir aradayız. Bu etkinliğimiz çok özel bir çaba ve çok güzel bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktı. Arkadaşlarımız çok özverili bir şekilde, özel bir ortamda çalışarak güzel bir konser hazırladı. Ülkemizde yaşanan ve maalesef devletimizi, milletimizi, bayrağımızı korumak için sınır ötesinde cansiperane görev alan askerlerimizin alçak teröristlerin pusuları altında şehit verilmesini de dikkate alıp, yine Gazze’de yaşanan zulmü de dikkate almış ve dolayısıyla bu hassasiyetimizden dolayı konserimizi ertelemiştik.” dedi. 

Ardından, Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini davetliler için seslendirdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN