Yunus Emre Haberleri
SON DAKİKA

Yunus Emre Haberleri

Hazar Baba Kayak Merkezi’nin keyfini çıkardılar 

Türk Eğitim Sen, Elazığ Şubesi Gezi ve Etkinlik Birimi tarafından Hazar Baba Kayak Merkezi’ne gezi düzenlendi. 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi’nden 110. yılı programı 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi kuruluşlarının 110. Yılı dolayısıyla program düzenledi. Türk Ocakları 110. yılını kutluyor. Bu kapsamda Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından etkinlik düzenlendi. 

Elazığ Belediyesi’nden Yunus Emre tiyatro oyununa davet 

Elazığ Belediyesi tarafından "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yunus Emre” adlı tiyatro oyununun ikinci gösterimi 25 Aralık Cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak. 

Sanatseverlerden Yunus Emre tiyatro oyununa büyük ilgi

Elazığ Belediyesi, "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında Türkçe şiirin öncüsü olarak kabul edilen ünlü tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre'nin hayatını konu alan bir tiyatro oyunu sergiledi.

Elazığ Belediyesi’nden Yunus Emre tiyatro oyununa davet

Elazığ Belediyesi, "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında “Yunus Emre” adlı oyunu 18 Aralık Cumartesi ve 25 Aralık Cumartesi günlerinde sanatseverlerle buluşturacak.

MÜSİAD ‘Dost Meclisi’ toplantıları sürüyor

MÜSİAD Elazığ tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konukları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Ali ŞİŞ, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay ve Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural oldu.

ELFED İki Bin Adet Kitabı Vali Yırık’a Teslim Etti

ELFED, Elazığlı yazarımız Ahmet Kabaklı tarafından kaleme alınan “Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy” kitaplarından iki bin adedini öğrencilere dağıtılmak üzere Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teslim etti.

Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural Göreve Başladı

Elazığ'ın Sivrice ilçesine atanan Kaymakam Yunus Emre Vural görevine başladı.