Motorine Zam Haberleri
SON DAKİKA

Motorine Zam Haberleri

Akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor! 

Küresel petrol piyasasında fiyatlarda dalgalanma devam ediyor. Brent petroldeki fiyatlama ve dövizdeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarında tabelaları yeniden değiştirecek. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorine zam geliyor. Fiyatlar bu gece yarısından itibaren yeniden güncellenecek.

Motorine zam geldi! 

Araç sahiplerine kötü haber... Motorine yeni bir zam daha geldi. Zam pompa fiyatlarına yansırken benzin fiyatlarında artış olup olmadığı merak ediliyor. İşte 11 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatları...

Motorine zam geliyor! 

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 10 Ağustos 2023 benzin, motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? 

Motorine zam geliyor

Benzinin litre fiyatına gelen 2,11 TL’lik zammın ardından, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 87 kuruşluk bir fiyat artışı yaşanacak.

Motorine zam geliyor! 

Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında değişiklikler devam ediyor. Zamların ardından indirim haberleri peş peşe gelmişti. Geçtiğimiz günlerde gelen 1 lira 34 kuruşluk indirimin ardından motorinde zam bekleniyor.

Depoları şimdiden fulleyin! 

Geçtiğimiz haftalarda benzine peş peşe 3 kez zam geldi. Bu kez de motorine zam geliyor. Motorin zammı gece yarısından itibaren yansıyacak.

Benzin ve motorine zam 

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 56 kuruş, motorinde ise 69 kuruş zam bekleniyor. 

Depoları doldurun! Motorine zam 

Akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısı itibariyle kallavi zam geliyor. 16 Ağustos 2022 itibariyle motorinin litre fiyatına 1 lira 26 kuruş zam geliyor. İşte zamlı motorin fiyatları.

Benzin ve motorine zam! 

Petrol fiyatlarındaki ani yükseliş sonrası benzin ve motorine bir haftada üçüncü büyük zam geliyor. 1 Haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1.1 lira, motorinin litresine ise 1.14 lira zam geliyor.

Motorine zam geldi! 

Rusya Ukrayna savaşının ardından yükselmeye başlayan brent petrol fiyatlarının etkisiyle motorin ve benzin fiyatlarına üst üste zam gelmişti.19 Mart motorin fiyatlarına 1 lira 96 kuruş bir zam daha geldi.

Benzin, motorin ve LPG'ye çok büyük zam geliyor! 

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt ürünlerine bu gece yarısından itibaren çok kallavi zam geliyor.

Benzin ve motorine zam geliyor

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt sektörü kaynakları, benzinde cumartesi gününden geçerli olmak üzere yeni bir zam beklentisi olduğunu bildirdi.

Motorine zam bekleniyor

Motorinin litre fiyatına yarından itibaren geçerli olmak üzere 33 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Dün benzinin litre fiyatına 37 kuruş zam yapılmıştı. Zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 7 TL olmuştu.

Benzin ve Motorine Zam Geliyor