Meslek Liseleri Haberleri
SON DAKİKA

Meslek Liseleri Haberleri

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Arasında Protokol 

Meslek liselerin elektrik elektronik bölümü öğrencilerinin eğitimine katkı sunulması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik Dağıtım şirketi arasında protokol imzalandı.

Gönüllü Öğretmenler depremzedeler için ekmek ve çorba pişiriyor 

Elazığ'da meslek liseleri bünyesinde yer alan fırın ve mutfak atölyelerinde gönüllü öğretmenler ve okul personeli gece gündüz vardiya yaparak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'daki depremzedeler için ekmek yapıyor, çorba hazırlıyor. 

Özel Meslek Liseleri Federasyonu TBMM’de 

Özel Meslek Liseleri Federasyonu Yönetimi ve üyeleri Genel Başkan Av. Ahmet YALÇIN öncülüğünde TBMM’de toplanarak Özel Meslek Liselerinin  sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü. Toplantı, bir çok milletvekilinin katılımı ile TBMM Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Okullarda öğrencilere ve öğretmenlere maske zorunluluğu kalkıyor! 

Milli Eğitim Bakanlığı meslek liselerinde geliştirilen Kovid-19 hızlı antijen kit ile maske uygulaması kalkacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi yerli ve milli koronavirüs testiyle ilgili müjdeyi verdi.

Gürkan, kalifiye eleman yetişmesinde meslek liselerinin önemi büyük

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde Eti Krom A.Ş. tarafından 2016 yılında yaptırılan 24 derslikli Zeycan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. 

Meslek liseleri cankurtaran simidi oldu

2020 yılının başlarında ortaya çıkan Covid-19 salgını ve sonrasında yaşanan süreç mesleki eğitimin önemini bir kez daha ortaya koydu.