Erhun Karakuş Haberleri
SON DAKİKA

Erhun Karakuş Haberleri

YRP MKYK Üyesi Gül: Bu davaya hizmet etmek onur ve gururdur

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, il başkanlığında yaşanan görev değişikliği nedeniyle bir açıklama yayımladı. Gül, bu davaya hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını kaydederek, hizmetleri için Av. Erhun Karakuş’a teşekkür ederek, yeni başkan Ömer Ateş’e başarılar diledi.

Yeniden Refah Partisi’nden Palu’ya ziyaret 

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Palu’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, Genel Merkez görevlileri ile birlikte Palu’da esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi. 

Karakuş: Hasat ücreti artınca ekinler yerde kaldı 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, tarımdaki sorunlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Karakuş: Demirbağ’ın açıklamasını samimi buluyoruz 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Konya’da katıldığı bir TV programında, milletvekili maaşıyla geçinemediğini ifade etmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Karakuş, "Milletvekilinin maaşının kendisine zar zor yeteceği açıklamasını samimi buluyoruz" dedi. 

Günbey, YRP iktidarında Maden’deki fabrika faaliyete geçecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet eski Bakanı Prof.Dr. Sacit Günbey Maden’de temaslarda bulunarak, iktidara gelir gelmez fabrikayı tekrar faaliyete koyacaklarını ifade etti.

YRP İl Başkanı Karakuş’tan Milletvekili Erol’a sorular

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Av. Erhun Karakuş, bir televizyon programına katılan Milletvekili Gürsel Erol’a bazı sorular yöneltti. İl Başkanı karakuş yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Karakuş'tan rezervle ilgili açıklama 

Yeniden Refah Partisi'nin Şubat ayı istişare ve divan toplantısı yapıldı. Maden rezervleri ile ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, “Elazığ’ı eski günlerdeki maddi gelişmişlik seviyesine kavuşturmak istiyorsak; yapmamız gereke maden rezervlerinin kamu özel ortaklığıyla işletmeye açılmasıdır” dedi. 

Karakuş, köy evleri yapım ihalesinin iptalini talep ediyoruz 

Köy konutlarının yapımı ile ilgili ihalenin iptal edilmesini talep eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. 

Erbakan, Yurtbaşı Beldesi ve Baskil’i gezdi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Erhun Karakuş ve il yönetiminin eşliğinde Yurtbaşı Beldesi ve Baskil İlçesi’ni gezdi. Şehit Fethi Sekin’in de kabrini ziyaret eden Genel Başkan Erbakan, karayolu ile Malatya’ya gitti. 

Başkan Karakuş ‘Personel alımında adaletsizlik yapılmıştır’ 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Karakoçan Belediyesi’ne personel alımında ehliyet, liyakat ve adaletin göz ardı edildiğini iddia etti. 

Öztek, Elazığ’da Ziyaretlerde Bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekonomik İşler Birim Başkanı Dr. Fatih Öztek, MKYK Üyesi Mehmet Gül ve İl Başkanı Erhun Karakuş ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanı Karakuş ‘Çiftçilerimizin Ziraat Bankasına Olan Borcu Yapılandırılmalı’

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş “Tarım meselesi bir beka meselesidir borç yükü altında ezilen çiftçilerimize, devletimiz tarafından Ziraat Bankasına olan borçlarının faizinin silinmesi ve 5 yıllık vaade ile faizsiz yeni kredilerin verilmesi gerekmektedir.” dedi.