YRP MKYK Üyesi Gül: Bu davaya hizmet etmek onur ve gururdur

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, il başkanlığında yaşanan görev değişikliği nedeniyle bir açıklama yayımladı. Gül, bu davaya hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını kaydederek, hizmetleri için Av. Erhun Karakuş'a teşekkür ederek, yeni başkan Ömer Ateş'e başarılar diledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

YRP MKYK Üyesi Gül, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

“Yeniden Büyük Türkiye” ideali ve hedefiyle Dr. Fatih Erbakan liderliğinde ülke sathına yayılarak iyiyi ve doğruyu savunan Yeniden Refah Partimizin Elazığ teşkilatında nöbet değişimi yaşandı.

Üç yıldan beri görev yapan ve misyonumuza önemli katkılar sunan Av. Erhun Karakuş kardeşimiz görevini, yine davamızın saygın ve tecrübeli isimlerinden saygıdeğer Ömer Ateş ağabeyimize devretti. 

Bu davaya hangi görevde ve makamda olunursa olunsun hizmet etmek bir onur ve gururdur. Bu davanın sözlüğünde eski-yeni ayrışması ve tanımlaması yoktur. Takatimiz ve nefesimiz yetene kadar tüm arkadaşlarımızla birlikte aşk ve şevkle iktidar yolculuğumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle çalışmalarından dolayı Av. Erhun Karakuş kardeşime teşekkür ediyor, görevi devralan Ömer Ateş ağabeyimize başarılar diliyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN