Elazığ Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Haberleri

Elazığ’a 14 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı’nca yapılan 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Elazığ’a toplamda 14 hekim atandı.

Belediye meclisi toplantıları başladı

Elazığ Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantıları ilk birleşimi ile başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı

STK Platformu yeni müfredatı görüştü

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, eğitimcilerle bir araya gelerek, Milli Eğitim Bakanlığının uygulayacağı yeni müfredatı konuştu.

Türkiye'nin konuştuğu kadın Elazığ'da

Türkiye'nin ilk kadın Otobüs Şoförü olan Buket Yaman acı, gözyaşı ve azimle dolu hikayesini Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile paylaştı.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki kritik görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Özel’i genel merkez kapısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.

İl Özel İdaresi, vatandaşları uyardı

Elazığ İl Özel İdaresi, kurum adını kullanarak tekerli sandalye kampanyası adı altında para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Başkan Gülyüz: Emlakçılara müjde!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve esnaflara müjde vererek oda kaydında staj şartını bir kereye mahsus kaldırıldığını söyledi.

Elazığ Belediyesi, Gri Koç’u öğrencilerle buluşturdu

Elazığ Belediyesi, Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç’u, gençlere destek programı olan “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilerle buluşturdu.

Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

Toplu taşımaya yapılan zam bugün itibariyle başladı

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geldi. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL oldu.

Ömer Ateş: Hiçbir başarı cezasız kalmaz!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevinden alınan Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “Hiçbir Başarı Cezasız Kalmaz” dedi.

Belediyeden açıklama: Park alanının kaldırılması söz konusu değil

Son 5 yıllık dönemde şehre toplam 143 adet yeni park kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi’nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi. 

Polat, görevinden istifa etti

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, görevinden istifa etti.

Muhtarlar yeşil pasaport talep ediyor

Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu konulardan birisi olan 'muhtarlıkların kapatılması' tartışmaları sürerken Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ise muhtarlara yeşil pasaport verilmesini talep etti.

Başkan Telçeken: İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeniden Refah Partisi Başkanlığına tanıdık isim mi geliyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınması sonrası yeni il başkanı kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Sivrice sahil yolunda sona gelindi

İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına devam edilen Sivrice ile Plajköy arasında bulunan sahil yolunda sona gelindi.

Elazığ’da yeşil alanlar ilaçlanıyor

Elazığ’da genelindeki yeşil alanlar, haşerelere karşın ekipler tarafından ilaçlanıyor.

Elazığ Valiliğinden yayla ve mera kullanımı genelgesi

Elazığ Valiliği yayla ve mera kullanımı ile ilgili genelge yayınladı.

O Uygulama Türkiye’de erişime kapandı

Meta şirketinin X'e (Twitter) rakip olarak piyasaya sürdüğü ve şu anda dünya çapında yaklaşık 150 milyon aylık aktif kullanıcısı olan Threads uygulaması, Rekabet Kurumu'nun kararı sonrası Türkiye'de erişime kapandı.

Sağlığa çok zararlı!

Yapılan bir araştırmaya göre, gün boyunca düzenli olarak elektronik sigara içen gençler, vücutlarını potansiyel olarak toksik metallere maruz bırakıyor olabilir.

YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş görevinden alındı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, görevinden alındı.

Erol, Elazığ’daki kira artışlarını Bakan Özhaseki’ye sordu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da vatandaşların son zamanlarda en fazla şikayetçi olduğu konu olan kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu.

Elazığ Belediyesi, Gri Koç’u öğrencilerle buluşturacak

Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden anlamlı destek

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencileri 3 Akülü Sandalye alarak Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ne teslim etti. Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat Fakülteyi ziyaret ederek öğrencilere teşekkür etti.

Elazığ’da toplu taşımaya zam yolda!

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geliyor. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL olacak.

Sözleşmeli sağlık personeli alınacak! 

Sözleşmeli 36 bin sağlık personeli istihdamı kapsamındaki sağlık birimlerinin yeniden belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek.

Bahar şarkıları konseri düzenlenecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 26 Nisan Cuma Günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde “ Bahar Şarkıları” konseri ile Elazığlıların karşısında olacak

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Mesleki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, istihdam politikalarının oluşturulması ve işsizliğin önlenmesine yönelik çalışmalar yapmak amacıyla oluşturulan il istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.