Elazığ Esnaf Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Esnaf Haberleri

Işıkver: Hemşerilerimizin her zaman sesi olmaya devam edeceğiz

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, kredi faiz oranlarının artmasına iş dünyası temsilcilerinin Milletvekillerine yaptığı çağrı üzerine değerlendirmede bulunarak; “Elazığ esnafımıza omuz vermek ve yanlarında olmak adına konuyu TBMM ve Bakanlıklar düzeyinde çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Erol: Elazığ esnafının sorununu meclise taşıdık

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafın sorunları ile ilgili meclise soru önergesi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sorunlarını Meclise taşıdı.

Albayrak: Skandal karardan hemen dönülmelidir!

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak yeni kredi faiz oranları ile ilgili açıklama yaptı.

Elazığ'da ekmeğe zam yapıldı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Kanal Fırat canlı yayınında Elazığ’da açık ekmeğe zam kararı aldıklarını açıkladı.

Elazığ Bakır Madenliler Derneği’nde bayrak değişimi 

Elazığ Bakır Madenliler Derneği Başkanı Nadir Yalap sağlık sorunları nedeniyle görevini Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz’a devretti. 

Kurnaz: Esnaf odalarının davet edilmemesi üzüntüyle karşılandı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz Şehidimiz Fethi Sekin’in anma törenine davet edilmemelerine tepki gösterdi. 

Albayrak: Esnafın gücü kalmadı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnafların Bağ-Kur ve vergi ödemelerine dair yaşanan sorunları dile getirerek Bağ-Kur prim günlerinin 7200'e düşürülmesi müjdesinin bir an önce hayata geçirilmesini talep etti. 

Başkan Kurnaz’dan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Turan Kurnaz girişimleri sonucunda Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destekleri ile Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Diyanet Eğitim Merkezi’nin birliklerine tahsis edildiğini duyurdu. 

Başkan Albayrak: Elazığ’a yeni minibüsçüler sitesi kazandırılıyor 

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Elazığ’da yeni bir minibüsçüler sitesi inşa edileceğini açıkladı. 

Prof. Dr. Açık, Yerel Medyayı Ziyaret Etti

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Elazığ’daki gazeteleri ziyaret eden Prof. Dr. Açık, Elazığ Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ve esnafları da ziyaret etti. 

Milletvekili Demirbağ STK temsilcileriyle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Elazığ’ın bölgeye yardım için adeta seferberlik ilan ettiğini söyledi. Demirbağ; “Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ esnafımız yardım için adeta seferberlik ilan etti. Deprem sürecinde ben de yaklaşık 10 gün kadar Malatya’da görevliydim. Bu süreç zarfında Malatya’daki bütün yetkililer Elazığ’a teşekkür ederek; Elazığ büyük bir kardeşlik örneği sergiledi” dediler. Bu bakımdan ben de Elazığ’daki bütün odalarımızı, STK’larımızı, iş dünyamızı, esnafımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Başkan Albayrak: Elazığ’da ev fiyatlarında büyük bir artış yok 

Deprem sonrası ev fiyatlarının Elazığ’da fahiş derecede artmadığını ifade eden Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, vatandaşları evalırken yapısına ve malzemesine dikkat etmeleri konusunda uyardı. 

TESK Genel Başkanı Palandöken Elazığ’a geldi 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Elazığ’a geldi. Elazığ Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden ve burada başkanlarla bir araya gelen Palandöken ardından esnafları ziyaret etti. Palandöken’in son durağı ise esnaf odalarına verilmesi düşünülen bina oldu.

Oda Başkanları esnafın sorunlarını Ankara’ya taşıdı 

Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanları Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Kurnaz, mazbatasını aldı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına seçilen Turan Kurnaz, mazbatasını alarak görevi Eski Başkan Cemil Erdem’den aldı. 

Kurnaz, aday olacak mı? 

Harput Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kurnaz açıklamasında, “Bir takım ayak oyunları var. Ben altyapı zeminimi hazırlarsam başım üstüne aday olurum” dedi. 

Başkan Albayrak, galericilerin sıkıntılarını dinledi 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, galericilerin sıkıntılarını dinledi. Galericiler Sitesi Başkan Ercan Yılmaz ile bir araya gelen Başkan Albayrak, esnafların sıkıntılarını çözmek için istişare yaparak yol yürüyeceklerini söyledi. 

Albayrak: Korsan iş yapanlara müsaade etmeyeceğiz 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, korsan organizasyon işi ile uğraşan firmalara karşı mücadele başlattıklarını ve organizasyoncular derneği kurmak için girişimlere başladıklarını söyledi. 

Başkan Albayrak: Faizsiz kredi konusunda esnafımızın yanında olacağız 

Başkan Albayrak, oda çalışmaları, korsan çalışanlarla mücadele ve KOSGEB Desteği hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Albayrak, “Faizsiz kredi konusunda da esnafımızın yanında olacağız” dedi. 

Başkanlık yarışını Albayrak kazandı

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odasının genel kurulu gerçekleştirildi. Kongre sonucunda 714 oy alarak başkanlığa Hakan Albayrak seçildi. 

Başkan Çelik güven tazeledi

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Kunduracılar Odası 2022 Yılı Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Ahmet Çelik yeniden başkan seçildi. 

Salih Satıcı ve Yönetiminden Galericiler Sitesi’ne Ziyaret

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı ve yönetimi, Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Esnafa Can Suyu Lazım

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, küçük esnafın çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnafa acilen faizsiz can suyu kredisi verilmesi gerektiğini ifade etti. 

Elazığ Esnafı, Ankara ve İstanbul’un Ardından İzmir’de Fuar Açacak

Ankara, İstanbul’un ardından şimdi de Elazığ’ın yöresel ürünlerinin tadına İzmirliler bakacak. İlk kez esnafın kendi finansman gücüyle İzmir’de açacağı fuar, 5- 8 Kasım tarihlerinde bostanlı semt pazarında olacak. 

Karma Esnaf Odası Seçimlerinde Önemli Birliktelik

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı ve Karma Esnaf Odası esnaflarının yakından tanığı İlhan Cömert tek liste ile seçime gidecek.

Meslek Odası Başkanları Toplantısının konuğu Tuncay Akkoyun oldu

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası öncülüğünde ve Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Meslek Odası Başkanları toplantısının konuğu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Özel Kalem Müdürü hemşehrimiz Tuncay Akkoyun oldu.

Salih Satıcı Adaylığını Açıkladı

Salih Satıcı, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı

Elazığ İş Dünyasının Beklentileri Raporu Cumhurbaşkanı’na Takdim Edildi!

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ merkezli 6,8 şiddetindeki deprem sonrası, depremzedeler için yapılan konutlar ve diğer açılışlar için Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ Ticaret Borsası ve Elazığ Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından hazırlanan “Elazığ İş Dünyası Beklentileri Raporu” takdim edildi.

Prof Açık ‘Deprem ve Pandemi Elaziğ Ekonomisini Derinden Etkiledi’

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP) Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 24 Ocak Elazığ Depremi’nin birinci yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Depremin ardından şehrimizde bir göç yaşandı ve bu durum Elazığ esnafını olumsuz etkiledi. Daha bu felaketin yaralarını saramadan pandemi sürecinin başlaması ise hem esnafımızın hem de KOBİ ve sanayicilerimizin yaşadığı ekonomik krizi daha da derinleştirdi. ELEP olarak, Elazığ’ı ekonomik yönden ayağa kaldıracak özel destek ve teşvik taleplerimizi hükümete iletmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.