Başkan Kurnaz'dan, Başkan Şerifoğulları'na teşekkür 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Turan Kurnaz girişimleri sonucunda Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın destekleri ile Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Diyanet Eğitim Merkezi'nin birliklerine tahsis edildiğini duyurdu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Diyanet Eğitim Merkezi binasının tahsis edildiğini duyurdu. Birlik Başkanı Turan Kurnaz, 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından birlik binasının hasar alması nedeniyle birlikte bulunan 18 esnaf odasının farklı noktalarda zorluklarla esnafına hizmet verdiğini belirterek, girişimleri sonucunda birliğe bağlı odaların yeniden bir araya geleceğini duyurdu.

Başkan Kurnaz'dan, Başkan Şerifoğulları'na teşekkür 

Başkan Kurnaz yaptığı açıklamada, “Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 6 Şubat tarihinde 11 ilin etkilendiği Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve birliğe bağlı bulunan ve deprem sonrası dağılan 18 esnaf odasının hizmet noktasında zorluklarını gidermek ve esnaflara daha kaliteli hizmet vermek adına, tek çatı altında hizmet verilmesini sağlamak amacıyla Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Diyanet eğitim merkezini birliğimize tahsis etti. Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı odalarımız adına Başkan Şerifoğulları’na yapmış olduğu bu özverili davranıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN