Kurnaz: Esnaf odalarının davet edilmemesi üzüntüyle karşılandı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz Şehidimiz Fethi Sekin'in anma törenine davet edilmemelerine tepki gösterdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İzmir'de 7 yıl önce adliye önünde PKK'lı teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, memleketi Elazığ’da kabri başında anıldı. Törene esnaf odalarının çağrılmamasına Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz tepki gösterdi. 

KURNAZ: ODALARIMIZIN ÇAĞRILMAMASI BİZİ DERİNDEN ETKİLEDİ 

Başkan Kurnaz yaptığı açıklamada, “İzmir Adliyesi önünde görevli iken; 5 Ocak 2017 tarihinde hain terör örgütü adliyeye saldırı düzenlemiş ve saldırıyı fark eden Elazığlı Polis Memuru Fethi Sekin beylik tabancasına sarılarak, hain teröristlere karşı son kurşunu kalıncaya kadar kahramanca mücadele etmiş ve şehit olmuştu. Kahraman Polis Memuru Fethi Sekin'in mücadelesi, hainlerin planlarını suya düşürmüş ve faciayı önlenmişti. Elazığlı Şehit Fethi Sekin'in kahramanca mücadelesi, tüm Türkiye'nin gururu olmuş, hainlere geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermişti. Yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye'nin kalbine kazınan şehit Fethi Sekin anısına düzenlenen programlara Elazığ’ın Önde gelen Sivil Toplum kuruluşu olan ve 20.000 Esnafın temsilcisi olan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Birliğimize bağlı Odalarımızın çağrılmaması bizi derinden etkilemiş olup bu ve buna benzer düzenlenecek olan etkinliklerde katılımcı seçimlerinde daha özverili olunması gerektiğini sizlerle paylaşmak ister kahraman polisimiz Fethi Sekin'in şahadete ulaşmasının 7. Sene devriyesin da rahmetle anıyoruz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN