Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Belediyeden açıklama: Park alanının kaldırılması söz konusu değil

Son 5 yıllık dönemde şehre toplam 143 adet yeni park kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi’nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi. 

Polat, görevinden istifa etti

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, görevinden istifa etti.

Muhtarlar yeşil pasaport talep ediyor

Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu konulardan birisi olan 'muhtarlıkların kapatılması' tartışmaları sürerken Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ise muhtarlara yeşil pasaport verilmesini talep etti.

Başkan Telçeken: İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeniden Refah Partisi Başkanlığına tanıdık isim mi geliyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınması sonrası yeni il başkanı kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Sivrice sahil yolunda sona gelindi

İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına devam edilen Sivrice ile Plajköy arasında bulunan sahil yolunda sona gelindi.

Elazığ’da yeşil alanlar ilaçlanıyor

Elazığ’da genelindeki yeşil alanlar, haşerelere karşın ekipler tarafından ilaçlanıyor.

Elazığ Valiliğinden yayla ve mera kullanımı genelgesi

Elazığ Valiliği yayla ve mera kullanımı ile ilgili genelge yayınladı.

O Uygulama Türkiye’de erişime kapandı

Meta şirketinin X'e (Twitter) rakip olarak piyasaya sürdüğü ve şu anda dünya çapında yaklaşık 150 milyon aylık aktif kullanıcısı olan Threads uygulaması, Rekabet Kurumu'nun kararı sonrası Türkiye'de erişime kapandı.

Sağlığa çok zararlı!

Yapılan bir araştırmaya göre, gün boyunca düzenli olarak elektronik sigara içen gençler, vücutlarını potansiyel olarak toksik metallere maruz bırakıyor olabilir.

YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş görevinden alındı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, görevinden alındı.

Öğretmenler önceki görev yerine dönebilecekler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yer değiştiren öğretmenlere, önceki görev yerlerine süre şartı aranmaksızın geri dönüş hakkı verileceğini açıkladı

Muhtar Özdağ’dan iddialı projeler

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde mahalle sakinlerinin desteğini alarak Türkiye’nin en genç muhtarlarından biri olan Ataşehir Mahalle Muhtarı Yusuf Özdağ, çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Erol, Elazığ’daki kira artışlarını Bakan Özhaseki’ye sordu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da vatandaşların son zamanlarda en fazla şikayetçi olduğu konu olan kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu.

Elazığ Belediyesi, Gri Koç’u öğrencilerle buluşturacak

Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek.

Ebrar Acar, Avrupa 2. oldu

Estonya’da 26-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Taekwondo Avrupa Kupası müsabakalarında ilimizi temsil eden sporcumuz Ebrar Acar, Yıldızlar Kategorisinde 59 kiloda 2. olarak Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı

Toplam 7291 haber.