Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 24-28 Ocak tarihlerinde Elazığ'da düzenlenecek 'Moda Festivalinin' mutlaka iptal edilmesi gerektiğini ifade ederek 'Yerel esnafımız kan ağladığı bugünlerde günlerde ilimizde giyim festivali düzenlemesi yerel esnafa büyük darbe vuracak. Festivalin iptal edilmesi için yetkileri göreve çağıyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

“YEREL ESNAFIMIZ SİFTAH ETMEDEN DÜKKANI KAPATIYOR”

Yerel esnafın siftah yapmadan işletmesi kapattığının altını çizen Başkan Ulaş; “Ülke olarak yerel esnafımız çok zor günler geçiriyor ama ilimizin esnafları daha zor günler geçiriyor. İlimiz 3 büyük deprem ve pandemi gördü esnafımız, durumu işler acısı…

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

En son yapılan asgari ücrete zamla birlikte BAĞ-KUR primleri 6.000 TL’yi buldu. İşçi maliyetleri arttı. Ayrıca, kira fiyatları aldı başını gitti. Bunlar yetmez gibi ilimizde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde(AVM) 24-28 Ocak tarihlerinde Moda Festivali yapılacak. Bu festivalde ilimiz esnaflarından bir tane bile yok. Çok önemli bir olaymış gibi çok sayıda billboardlara bu festival asılmış. Vatandaşlarımıza ricamız bu tür festivalleri dikkate almaları kendi canından kanından olan yerel esnafını desteklemelidir”

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

“YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIYORUZ”

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş: “Biz oda olarak festivali duyduğumuzda gerekli çalışmaları yaptık. Festivalin iptali için gerek alışveriş merkezi müdürü gerekse festivali düzenleyen firma ile görüşme yaptık ama netice alamadık. Ben yetkilere seslenerek “Esnafımız sizi göreve çağırıyor” Festivalin iptali için gerekli girişimde bulunun ve festivali iptal edin. Biz, festivalin iptali için gerekli girişimlerimize devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN