Aksuoğlu: Elazığ Girişim Grubunu destekliyoruz 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma grubu ve danışma kurulu, Mart ayı istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Maden İlçesi'nde bulunan Rezervleri masaya yatırıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma grubu ve danışma kurulu, Mart ayı istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Maden İlçesi’nde bulunan rezervlerin şehre katkı sağlaması için yapılması gerekenlerin görüşüldüğünü ifade eden Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Elazığ girişim grubuna destek vereceklerini söyledi. 

Aksuoğlu: Elazığ Girişim Grubunu destekliyoruz 

Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, “ bugün öncelikle 18 Mart Çanakkale Zaferleri yıl dönümü nedeni ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugün şehrimizin konularını, gündemini başkanlarımız ile istişare edeceğiz inşallah. Son dönemde bulunmuş olan Maden Rezervlerinin şehrimize nasıl değerlendirilebileceği ile ilgili istişaremizin yapılacağı bu toplantıda inşallah gerekli olan desteklerimizi açıklayacağız. Elazığ girişim gurubunun oluşturduğu ticaret ve sanayi odası önceliğindeki bu girişimi destekliyoruz. Bu rezervleri şehrimize değerlendirilmesi noktasında bizde sivil toplum kuruluşları olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazır olduğumuzu bütün kamuoyuna buradan açıklıyoruz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN