8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programına yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi'nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırladığı Dünya Kadınlar Günü Programı'na hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ın eşi Neşe Toraman Hanımefendi, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları Hanımefendi, İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız’ın eşi Gülçin Yıldız Hanımefendi, STK temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı.

PROGRAMDA TARİHE DAMGA VURAN KAHRAMAN KADINLAR CANLANDIRILDI
Kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda ilk olarak Elazığ Belediyesi tiyatro kulübünün hazırladığı "Tarihe Damga Vuran Kahraman Kadınlar" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Sonrasında ise Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Türk Müziği Korosu Sanatçısı Özgen Özmen tarafından hanımlara moral ve motivasyon olması açısından mini bir konser verildi.
HANIMLARIN ÜRETTİĞİ EL EMEGİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ
Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun da yer aldığı programda ayrıca Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde eğitim gören kadınların kendi ürettikleri yöresel ürünler, çini tablolar ve iğne oyaları sergilendi. Programa katılmak üzere gelen hanımlar, hemcinsleri tarafından özenle üretilen ürünleri beğeniyle inceledi.
Programın sonunda ise Elazığ Belediyesi tarafından günün anısına gelen konuklara karanfil ve çay seti hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN