Seçim Haberleri
SON DAKİKA

Seçim Haberleri

Sabuncu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde güven tazeleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığında da değişiklik yaparak İrfan Ergüven’in yerine Mehmet Sabuncu’yu getirdi.

Başkan Turus Gençlere Verdiği Sözü Tuttu

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vermiş olduğu sözü tutarak öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

AK Parti v e kabinede değişik olacak mı? 

Yerel seçimlerin ardından AK Parti ve kabinede değişiklik yapılacağı atacağı adımlara çevrildi. AK Parti kulislerinde "Cumhurbaşkanı bu değişimi yapacaksa bile, bekler konu gündemden düşünce adım atardı. Şimdi durum biraz farklı ama yine de çok kısa sürede parti yönetiminde veya kabinede bir değişiklik beklenmiyor. Değişim olursa, sürpriz olur." değerlendirmesi yapılıyor.

Başkan Yıldırım: Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir” dedi.

YSK, Deva Partisi’nin Yurtbaşı için yeniden oy sayımı talebini reddetti

YSK, DEVA Partisi’nin Yurtbaşı beldesi için belediye başkanlığı ve belediye meclisi seçimlerinde oyların yeniden sayımı talebini reddetti.

Elazığ’da hangi parti kaç oy aldı! İşte kesin seçim sonuçları

Türkiye siyasi tarihinin önemli bir seçimini daha geride bıraktı. 31 Mart Pazar günü sandığa giden vatandaşlar il, ilçe ve beldelerini 5 yıl boyunca yönetecek kişiye yetki verdi. İşte Elazığ'da 31 Mart 2024 seçim sonuçları...

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkanlığını kazanan Ebubekir Irmak mazbatasını aldı.

YRP, il genel meclisi sonuçlarına itiraz etti 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,  Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini açıkladı. 

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, mazbatasını aldı 

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Yurtbaşı Belediye başkanı seçilen Nihat Doğan’a Mazbatası verildi. 

Başkan Şerifoğulları mazbatasını aldı

Mahalli idareler seçimlerinden yeniden güven tazeleyerek Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı.

Milletvekili Erol, Siyasi Çizgisini ve Geleneğini Hiç Bozmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 1995 Genel Seçimleri için yaptığı adaylık konuşması ortaya çıktı.

Başkan Ateş: Sonuçlar, YRP’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İl genel meclisi merkez üyelerinin dağılımı belli oldu 

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Elazığ İl Genel Meclisi merkez üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Elazığ İl Genel Meclisi’nin 8 kişiden oluşan merkez üyeleri 3 partiden oluştu. 

Elazığ belediye başkanı belli oldu!

Elazığ'da oy kullanma işlemleri 16.00 itibariyle sona erdi ve oylar sayılmaya başlandı.

Elazığ’ın yeni dönem muhtarları belli oldu

Elazığ’da 2024 yerel seçimler için oy kullanımı saat 16.00 itibariyle sona ererek oylar sayılmaya başlandı. Oy sayımıyla birlikte Elazığ’ın yeni dönem muhtarları da belli oldu.

Elazığ'da belde belediye başkanları belli oldu

Elazığ'ın belde belediye başkanları belli oldu.

Elazığ’da ilçe belediye başkanları belli oldu!

Bugün yapılan seçimlerde Elazığ'ın ilçe belediye başkanları belli oldu..

Oy Kullanma İşlemi Nasıl Olacak? 

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde, 61 milyondan fazla seçmen yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak. Seçmenler tüm oy pusulalarını tek zarfa koyacak. İşte seçim günü ve oy kullanmayla ilgili merak edilen sorulara yanıt... 

Başkan Adayı Duran'a yoğun destek 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Nüfus Müdürlükleri 30-31 Mart’ta Açık Tutulacak

Elazığ Valiliği, Yerel seçimler dolayısıyla 30 ve 31 Mart’ta Merkez ilçe Nüfus Müdürlüklerinin 07.00 - 16.00 saatleri arasında açık tutulacağını duyurdu.

MUHTAR ADAYI ER’DEN MAHALLE SAKİNLERİNE ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Aşağıdemirtaş Mahallesi Muhtarı ve Adayı Muhtar Taner Er, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle sakinlerine önemli çağrıda bulundu.

Milletvekili Erol, Kapalı Çarşı esnafıyla buluştu 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi. 

Septioğlu: Çelik Fabrikasının Elazığ’a kazandırılması için söz aldık

Seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçilmesi halinde partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan paslanmaz çelik fabrikasının Elâzığ’a kazandırılması için söz aldıklarını söyledi. Septioğlu; “seçimlerde Elâzığ, en doğru kararı verecektir” dedi. 

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Elazığ ve Ülke Genelinde Birçok Belediye Başkanlığını Kazanacağız 

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Gül, partilerinin pazar günü yapılacak seçimlerde Elazığ ve ülke genelinde birçok Belediye başkanlığını kazanacağını ifade etti. 

Başkan adayı Ayaz’dan seçmenlere çağrı!

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanı Adayı Aydın Ayaz, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçmenlere çağrıda bulundu.

Muhtar Adayı Altaş’tan mahalle sakinlerine çağrı!

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle sakinlerine önemli çağrıda bulundu.

Başkan Adayı Duran’a sebze hali esnafından yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

1 Nisan’da okullar tatil edildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayla birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan’da okullar tatil edildi.

Nisan’da elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.