Chp Haberleri
SON DAKİKA

Chp Haberleri

Başkan Adayı Duran’a sebze hali esnafından yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

Milletvekili Erol, Şahinkaya Mahallesi sakinleri ile buluştu 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Şahinkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milletvekili Erol: Elazığ’da değişim için emanet oy istiyorum

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Gazi caddesinde Elazığ'lılara seslendi.

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

Esnaf ve yurttaşlardan başkan adayı Duran’a yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Milletvekili Erol’dan Elazığ Valisi ve siyasilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TYP kapsamında işe alınacak kişilerin bir kısmının kura dışında tutulması iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Milletvekili Erol’dan, Bakan Göktaş’a Soru Önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM başkanlığına soru önergesi verdi. 

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Yavaş: Elazığ’a çok hizmet kazandıracağız 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu. 

Gürsel Erol’a, bölgede yoğun ilgi

41 Yıl aradan sonra CHP’nin çıkardığı ilk vekil olma özelliğiyle Elazığ siyasi tarihine adını yazdıran Gürsel Erol, Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalarla Türkiye’de adından söz ettiren bir siyasetçi olmayı başardı.

Başkan adayı Duran’dan Galericiler Sitesi ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan adayı Duran’a esnaftan yoğun ilgi

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TRT HABER’DEN CHP VE GÜRSEL EROL HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN ANALİZ

2024 Seçimlerine doğru partilerin seçim çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ederken TRT Haber, dikkat çeken bir analize imza attı. 

Erol: Biz başaracağız, Elazığ Belediyesi'ni alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un proje tanıtım toplantısında yaptığı ve konuşma büyük karşılık buldu.

Başkan Adayı Duran’dan, esnaf ve vatandaş ziyareti

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

CHP'den iddialı lansman: Bu seçimi kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

CHP adayı Duran, projelerini açıklayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, projelerini açıklayacak.

Başkan Adayı Duran: İşimiz gücümüz Elazığ 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırırken bir taraftan da hayata geçirmeyi planladığı projeleri de kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. 

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. 

Başkan Adayı Duran: Kadın Koordinasyon Merkezi kuracağız’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Kadınların Aile İçerisindeki Dinamik Rolünün Farkına Varılması Ve Bu Potansiyelin Açığa Çıkarılması İçin Kadın Koordinasyon Merkezi Kuracaklarını İfade Etti. 

Gök: Belediye meclisine siyasi nezaketi getireceğim

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Elazığ Belediye Meclis Üyesi adayı Doruk Gök, Yapacağı Projeleri hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

Adana’da Elazığlı belediye başkan adayı 

Adana’nın Yüreğir ilçesinde Elazığlı Belediye başkan adayı, Belediye seçimleri için yarışacak. 

Görür: CHP’den Elazığ Belediye Başkan adaylığı teklifi aldım

Elazığlı Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür İYİ Parti'den İstanbul, CHP'den ise Elazığ Belediye Başkan adaylığı teklifi aldığını duyurdu. "Teklifler oldu, çok teşekkür ederim beni onore ettiler" diyen Naci Görür teklifleri kabul etmediğini açıkladı.

Uyusun da büyüsün CE-HA-PE

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Elazığ'da yürüttüğü seçim kampanyası 'güler misin ağlar mısın' tarzında.

Soğuk havada sıcak karşılama

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve yine seçim çalışmalarını sahada yürüten CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

Siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu 

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Oy pusulasında AK Parti 1, CHP 18, DEM Parti 9, MHP 31, İYİ Parti 2, Saadet Partisi 34'üncü sırada yer alacak.

Milletvekili Erol: Yapılan işler facianın önüne geçti 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremin 4. yılında açıklamada bulundu. 

CHP Genel Başkanı Özel, Elazığ’a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 21 Ocak Pazar günü Elazığ’a gelecek.