Çeyrek Altın Haberleri
SON DAKİKA

Çeyrek Altın Haberleri

Altın için yeni rakam verildi! 

Altın fiyatları hafta içinde yükselişine hız verdi. Gram altın fiyatı rekor kırarken, çeyrek altın, Cumhuriyet altını da onu yükselişte takip etti. Peki altın fiyatları ne olur? Kapalıçarşı esnafı mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı altına talebin azaldığını söyledi. İslam Memiş ise altının gram fiyatı için 4 kademeli tahminini açıkladı. “Yılı 3000 TL seviyesinden bitiren bir gram altın olacak…”

Gram altın 650 TL'yi gördü çeyrek bin TL'yi geçti! 

Gram altın, dolar/TL’deki yükselişin faiz kararı öncesinde devam etmesiyle 650 TL’nin üzerini gördü. Gram altın, Kasım başından beri 100 TL’ye yakın artış kaydederek 550 TL’den 650 TL’ye tırmandı. Çeyrek altın da 1000 TL'nin üzerinden alıcı buluyor.

Çeyrek altın bin TL oldu!

Altındaki tarihi yükseliş sürüyor. Ons fiyatının artmasına iç piyasada dolar/TL kurundaki yükseliş de eklenince gram altın rekor kırdı.

Altın fiyatlarında yükseliş!

Gram altın 17 Mart Çarşamba günü 418 TL’den alıcı bulurken bugün 0,16 yükselişle 421,16 seviyesine yükseldi. Çeyrek altında ise az da olsa bir yükseliş yaşandı. Çeyrek altın 17 Mart günü 682 TL alış fiyatından 686 TL’ye yükseldi. Peki yarım, tam, ata ve cumhuriyet altınlarında durum nasıl? Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi?

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 30 Kasım Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı?

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor!

Son haftalarda ekonomik gelişmeler, pandemide ikinci dalga ve ülkeler arası gerilimler gibi birçok etken ile yükselişte olan altın fiyatları rekor seviyelere ulaştı. 2 Kasım 2020 gram altın 506, çeyrek altın 830 liradan alıcı buluyor.

Çeyrek altın ne kadar?