Büyük Zam Geliyor Haberleri
SON DAKİKA

Büyük Zam Geliyor Haberleri

Bayram öncesi motorine büyük zam geliyor

Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın ardından motorin grubunda 20 Haziran Salı gününden geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş zam bekleniyor.

Benzine büyük zam geliyor! 

Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte doların Türk Lirası karşısında 23 liranın üzerine çıkarak tarihin en üst seviyesini görmesi sonucu akaryakıt ürünlerine araç sahiplerini deli edecek zam geliyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 40 kuruş zam geliyor. Yeni zamlar da kapıda bekliyor...

Motorine çok kallavi zam geliyor! 

Petrol fiyatları 77 doları aştı, dolar tarihinin en yüksek seviyesini görerek bugün itibariyle 21 lirayı aştı. Bu da akaryakıt ürünlerine zam olarak dönmeye başladı. Geçen hafta benzine gelen zamların ardından bu hafta motorine de çok büyük zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 19 TL'den 21 TL'ye yaklaşacak. Benzine de zam kapıda.

Motorine büyük zam geliyor! 

Motorin fiyatlarına geçtiğimiz hafta 3 kez peş peşe indirim gelmişti. Ancak bu gece yarısı motorine kallavi zam geliyor... İşte 2 Aralık 2022 benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Benzin ve motorine zam! 

Petrol fiyatlarındaki ani yükseliş sonrası benzin ve motorine bir haftada üçüncü büyük zam geliyor. 1 Haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1.1 lira, motorinin litresine ise 1.14 lira zam geliyor.

LPG'ye bu gece yarısı büyük zam geliyor! 

Benzin ve motorine peş peşe gelen büyük zamların ardından bir zam da LPG'ye geliyor. Dün gece yarısı benzin ve motorine yapılacağı açıklanan 2.25 liralık zam geri çekilirken, sektör kaynakları bu gece yarısı LPG'ye 46 kuruş zam beklediklerini açıkladı.

Benzin ve motorine bu gece yine büyük zam var! 

Akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Son 48 saatte 2 kez birer liranın üzerinde zam yapılan benzin ve motorine bugün de büyük zam geliyor.

Benzin, motorin ve LPG'ye çok büyük zam geliyor! 

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt ürünlerine bu gece yarısından itibaren çok kallavi zam geliyor.

Benzine çok büyük zam geliyor

Benzine son dakika okkalı bir zam geliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre; benzinin litre fiyatına 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Söz konusu zam bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.