Bakan Özer Haberleri
SON DAKİKA

Bakan Özer Haberleri

Bakan Özer tarihi açıkladı! Tüm öğrencilere ücretsiz olacak

İlk kez geçen yaz tatilinde açılan kurslara öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Bakan Özer, yarıyıl tatilinde de ücretsiz kursların devam edeceğini belirtti. Özer tarihleri açıkladı.

Bakan Özer'den beklenen açıklama! 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı öğretmen atamalarıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada "Bakanlık çalışmalarını yapar, alım yapılacağı zaman duyurulacak." dedi.

MEB'den öğretmenlere güzel haber

Öğretmenler, öğretmenevi restoran ve kafelerinden yüzde 30 indirimli yararlanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. 31 Aralık tarihine dikkat çekildi. Bakan Özer, 'Daha önceden, öğretmenlerimizin, öğretmenevlerinden yüzde 50 indirimle yararlanmaları ile ilgili bir imkan getirmiştik. Şimdi bu imkanı daha genişletiyoruz.' dedi. İşte MEB'den yapılan açıklama.

Bakan Özer duyurdu! Artık ara tatillerde de olacak

Bakan Özer'den milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren önemli açıklamalar geldi. Bakan, ara tatillerde de kurslarla öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Bakan Özer açıkladı! 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 2022-2023 eğitim yılından itibaren ilk kez Arapça ve İngilizce 'Destekleme ve Yetiştirme Kursları' açacaklarını bildirdi.

Bakan Özer duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırlanan çalışma kitaplarından 12 milyon bastırarak, 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerine ücretsiz dağıtmaya başladı.

MÜSİAD Başkanı Gürkan, Bakan Özer ile görüştü 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya geldi. 

Bakan Özer, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. 

Bakan Özer, Elazığ’a müjdelerle geldi!

Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Elazığ'a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  Elazığ'a birçok yatırımın yapılacağı müjdesini paylaştı.

Başkan Bahşi: Hazırlanan dosyayı bakan Özer’e sunacağız 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elazığ’a gelişi ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, ilin çözüm bekleyen sorunları için hazırladıkları dosyayı sunacaklarını söyledi. 

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ’a geliyor

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 21 Mart Pazartesi günü Elazığ’a gelecek. Gün boyu Elazığ’da bulunacak olan Bakan Özer, birtakım ziyaretler ve incelemelerde bulunacak.

Bakan Özer: Öğretmen ataması mutlaka olacak

Milli Eğitim Bakanı Özer, 3 bin anaokulu ve 40 bin yeni ana sınıfı yapılacağını hatırlatarak, bu kapsamda öğretmen atamalarında ağırlığın okul öncesi eğitimde olacağını ancak diğer alanlarda da öğretmen alımının mutlaka olacağını söyledi. 

Bakan Özer, Elazığ’a geliyor 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in çeşitli temaslarda bulunmak üzere, 21 Ocak Cuma günü Elâzığ’a geleceği öğrenildi. 

Bakan Özer'den 15 bin öğretmen ataması müjdesi

Bakan Mahmut Özer, Bahçelievler Anadolu Lisesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, yüz yüze eğitim ve koronavirüs üzerine kapalı okullar için açıklamalarda bulundu. Yüz yüze eğitime devam kararını vurgulayan Özer 15 bin öğretmen alımında yarısının İstanbul'a olacağını müjdeledi.

25 bin kişi istihdam imkanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında, turizm sektöründe nitelikli personel istihdamını amaçlayan "Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme İşbirliği Protokolü" imzalandı. Bakan Özer, Yaklaşık 25 bin insanımıza hem turizm alanında eğitim hem de istihdam imkanı kazandırmış olacağız." ifadelerini kullandı.