Uzaktan Eğitim Haberleri
SON DAKİKA

Uzaktan Eğitim Haberleri

Ülkü Ocaklarından yazılım eğitimi 

Ülkü Ocakları Elazığ il başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programında hızlı okuma yazılımı ve uzaktan eğitim yazılımı anlatıldı. 

Üniversitelerde uygulanacak eğitim programı açıklandı

YÖK Başkanı Özvar, bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığından açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB); resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'den 17 Mayıs 2021'e kadar yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçildiğini bildirdi.

Kalıcı uzaktan eğitimin tüm detayları belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk koronavirüs salgını atlatılsa dahi pandemi sonrasında uzaktan eğitimin bir şekilde hayatımızda olmaya devam edeceğini ve EBA üzerinden yayınlar ile uzaktan eğitim materyallerininn kullanılacağını açıklamıştı. Sürecin tüm ayrıntıları belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Uzaktan Eğitim Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim açıklaması yaptı. Açıklamada, “lise son sınıf öğrencilerinin yüz yüze sınavları devam edecek” denildi.

Bakan Selçuk yüz yüze eğitim tarihini açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı sorusuna cevap verip, o tarihe işarete etti. İlk yarıyıl ne zaman bitiyor? İkinci yarıyıl ne zaman başlayacak? İkinci yarıyala yüz yüze eğitimle mi başlanacak? Kimler yüz yüze eğitim kimler uzaktan eğitim alacak? İşte ayrıntılar...

MEB'den son dakika duyurusu! Okullar için tarihler resmen açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, okulların eğitim süreciyle ilgili yeni düzenlemeleri ve kararları açıkladı. MEB, İlkokul, ortaokul ve liselerde uzaktan eğitim, 2020 – 2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanacağı 22 Ocak 2021 Cuma gününe kadar devam edeceğini duyurdu. İşte alınan kararlar ve diğer ayrıntılar....