Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ İlinde Meydana Gelen Tüm Haberler

Gürtürk: Gazeteciler gücünü, mesleki sorumluluklarından almaktadır

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Irmak’tan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erol’dan, Erzurum Kongresi'nin 105. Yıl Dönümü Mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Erzurum Kongresi'nin üzerinden geçen 105 yıla rağmen o bağımsızlık ateşi yüce milletin kalbinde ilk günkü gibi yanmaya devam ediyor" dedi.

Özel İdare Elazığ'ın her yerinde

Elazığ merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerinin dört bir tarafına gerçekleştirdiği hizmetlerle büyük takdir toplayan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi hafta sonunda dur durak bilmeyerek, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etti...

Yukarı Şehir Teleferik Projesi için hazırlıklar başladı

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilecek “Yukarı Şehir Teleferik Projesi” için çalışmalara start verildi.

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Çocuklar hazırlanan açık hava sinemasında çizgi film izlemenin keyfini yaşadı. İpekyolu Uluslararası Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin başlattığı çalışma ile yaz tatilinde öğrencilerin sosyal alanda gelişimine destek olmak amaçlanıyor.

Kur’an; kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi tarafından Kur’an; kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi.

Vatandaşlar, Elazığ ile ilgili eşyaları Kent Müzesi’ne bağışlayabilecek

Elazığ Belediyesi vatandaşlardan, şehrin değerlerini gelecek nesillere aktarılması amacıyla Elazığ’a kazandırılacak olan Kent Müzesi’nde sergilenmesi için, manevi değeri olan ürünleri bekliyor.

Vali Hatipoğlu: KKTC’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutluyorum

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Kıbrıs Barış Harekatının 50’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı 25 Temmuz’da başlıyor

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı 25-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Festivalde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Keleş: Gezin atık su arıtma tesisi için ödenek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Hazar Gölü’nün doğu yakasında bulunan “Gezin Atık su Arıtma Tesisi” için ödenek sağlandığını duyurdu.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Bakan Kurum’dan, Genel Başkan Özel’e cevap

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz gün Elazığ’a geldi. Bakan Kurum Elazığ’da il protokolünün de katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantının ardından konuşan Bakan Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik ifadelerine de cevap verdi.

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Elazığ Belediyesi’nden aşure ikramı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Aşure Günü etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. 

YKS Türkiye Birincisi Arda Taşdemir, Müdür Yiğit ile bir araya geldi

2024 YKS Türkiye Birincisi olan Arda Taşdemir Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi Harput’ta kürsübaşı programı düzenledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında şehre kazandırdığı Hoca Hasan Hamam Müzesi’ni ziyaret ederek tarihe tanıklık eden vatandaşlar, seyir terasının eşsiz manzarasında çaylarını yudumlarken, Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği eserlere eşlik etmenin ayrıcalığını yaşadı.

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Bakan Kurum’un Elazığ programı belli oldu

Elazığ’a bugün gelecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un programı belli oldu.

Başkan Küçük: Emekliler harçlık değil, hakkını istiyor

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şube Başkanı İhsan Küçük, en düşük emekli maaşına yapılan zam ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “3 milyon 200 bin emeklimizin kök aylıklarını etkilemeyecek olan bu artış, asla kabul edilemez” dedi.

Vali Hatipoğlu, TOKİ alanlarında incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ’da yapımı devam eden TOKİ konutlarının şantiye alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Elazığ'ın vergi rekortmenleri belli oldu

Elazığ Defterdarlığı, 2022 yılı Elazığ'da ki ilk 100 vergi rekortmenini açıkladı.

Erol'dan, CHP Genel Başkanı Özel'e teşekkür ziyareti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkan Özgür Özel'i ziyaret ederek işçilerin grev sürecine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Hatipoğlu göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Elazığ Valisi olarak atanan Numan Hatipoğlu göreve başladı. 

Elazığ Belediyesi, Harput’ta Kürsübaşı programı düzenleyecek

Elazığ Belediye Musiki Toplulukları bünyesinde faaliyet gösteren Kürsübaşı Ekibi, bu akşam saat 19.00’da Hoca Hasan Hamam Müzesi önünde en güzel eserlerini Elazığlılar için seslendirecek.

Bakan Kurum’un, Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un 18 Temmuz Perşembe günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelmesi bekleniyor.

 Uraloğlu: Elazığ’da GES için geri sayım başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elazığ’da kurulumu devam eden Güneş Enerji Santrali’nde sona gelindiğini duyurdu.

Gazze Direniş Platformu’nun nöbeti sürüyor

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde Beşir Derneği ve Birlik Vakfı Gazze için destek çalışması gerçekleştirecek.

AFAD’dan konutların anahtar teslim süreciyle ilgili açıklama

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elazığ’da kurası çekilen 3093 konuttan hak sahibi olan vatandaşların Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabileceklerini duyurdu.