Benzin Fiyatları Haberleri
SON DAKİKA

Benzin Fiyatları Haberleri

Araç sahiplerine kötü haber!

Motorine önceki gün gelen 2 lira 30 kuruşluk zammın ardından bir zam da benzin fiyatlarına geliyor. Benzinin litresi bu gece arısından itibaren 1 lira 50 kuruş zamlanacak. İşte 20 Ekim 2023 Cuma günü güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Motorine zam geldi! 

Araç sahiplerine kötü haber... Motorine yeni bir zam daha geldi. Zam pompa fiyatlarına yansırken benzin fiyatlarında artış olup olmadığı merak ediliyor. İşte 11 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatları...

KDV zammı sonrası motorine yeni zam! 

Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi. Motorine yeni zam geliyor hem de 1 liradan fazla... Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Zamlı motorin fiyatı çarşamba gününden itibaren geçerli olacak.

Benzin fiyatlarına okkalı zam yolda! 

Dolar kurundaki sert yükseliş akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Benzine 2 lira 11 kuruşluk zam bekleniyor Zam, salı gününden itibaren geçerli olacak

Benzine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine yeni yılın ilk güzel haberi geldi. Petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle benzin fiyatlarına bu gece yarısı indirim geliyor... İşte güncel benzin fiyatları...

Benzin motorini solladı! 

Araç sahiplerine bir kötü haber daha! Geçtiğimiz haftalarda motorine gelen zamlar sonrasında benzin fiyatlarında da değişim yaşandı.

Benzin fiyatlarına çok büyük zam! 

Benzin fiyatlarına 11 Mayıs çarşamba gününden geçerli olmak üzere litre başına 1 lira 12 kuruş zam geliyor. Benzinin litresi 21 lirayı aşacak.

Benzine indirim geliyor! 

Motorine üst üste gelen 2 indirimin ardından bu gece yarısı da benzin fiyatlarına indirim geliyor.

Motorine zam geldi! 

Rusya Ukrayna savaşının ardından yükselmeye başlayan brent petrol fiyatlarının etkisiyle motorin ve benzin fiyatlarına üst üste zam gelmişti.19 Mart motorin fiyatlarına 1 lira 96 kuruş bir zam daha geldi.

Benzin ve motorine büyük zam yolda 

Benzine 1 lira 61 kuruş motorine ise 1 lira 51 kuruş zam bekleniyor. Sektör kaynakları, zammın kurdaki dalgalanmadan kaynaklandığını belirtiyor. Son aylarda döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle benzinin litre fiyatı da sürekli güncellenmişti. Kurun düşmesinin ardından benzin fiyatlarında ulaşılan sabit durum, Ukrayna ile Rusya arasında çıkan krizle birlikte tekrar hareketlendi. Akaryakıt sektörü temsilcileri, benzin fiyatlarına ilişkin bilgilendirme yaptı. 

Benzine bu kez kallavi indirim geliyor! 

Benzinin litre fiyatına perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 30 kuruş civarı indirim bekleniyor.

Motorin ve benzin fiyatlarına 8 zam geldi!

TÜRKİYE'de LPG’ye gelen okkalı zammın ardından motorin ve benzin de zamlandı. 8 Ekim 2021 itibariyle motorin zammı pompaya 23 kuruş olarak yansırken 26 kuruşluk benzin zammı ise pompaya yansıtılmayacak.

Benzine 19 kuruş zam geldi!

Benzin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 19 kuruş zam geldi. Ancak zam, ÖTV'den karşılanacak...

Araç sahiplerine iyi haber!

Benzin fiyatlarına 17 Kasım 2020'den itibaren geçerli olmak üzere 32 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Motorin grubunda ise 16-17 Kasım tarihleri arasında fiyat değişimi beklenmiyor.

Araç sahipleri dikkat: Bu gece benzine indirim geliyor

Benzin fiyatlarına bu gece yarısı pompaya yansımak üzere 12 kuruş indirim geliyor.