Anket Haberleri
SON DAKİKA

Anket Haberleri

Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? İşte anket sonuçları

MetroPOLL Araştırma, Türkiye genelinde bin 770 kişi arasında yapılan ankette katılımcılara "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" diye sordu. İşte sayılı gün kalan seçimlere yönelik yapılan son anket...

BAŞKAN YASİN YILMAZ’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’nde yürüttüğü çalışmalarla göz dolduran, Başkan Yasin Yılmaz, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.

Optimar'ın son anketi paylaşıldı! Bomba sonuç

Gazeteci Mahmut Övür, araştırma şirketi OPTİMAR'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını okurlarıyla paylaştı. Araştırmada "Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?" diye soruldu. Övür anket sonuçlarına ilişkin de dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

AK Parti'nin yaptırdığı son anket ortaya çıktı!

AK Parti'nin yaptırdığı son anket ortaya çıktı. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu AK Parti'nin oyundan 10 puan fazla çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı 'Türkiye Yüzyılı' belgesinde neler olduğunu Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi yazdı...

14 ayrı şirketin 14 anketinden ortak sonuç! 

Ağustos ayında yayımlanan öneylem, Area, Avrasya, Alf, Orc, MetroPOLL, Optimar, Asal, Piar, Bulgu, Ar-g, Aksoy, Orthus, Areda Survey'in anketlerinin sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki fark 4 puana kadar düştü.

Metropoll anket sonuçları dikkat çekti!

Metropoll Araştırma'nın yaptığı milletvekili seçimi anketine göre; kararsızlar dağıtılmadan AK Parti'nin oy oranı yüzde 28,7, CHP'nin yüzde 20 oldu. Kararsızlar oransal olarak dağıtıldığında ise AK Parti ile CHP arasındaki fark 10 puana çıktı.

ORC'den bomba anket! 

Son seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketi olarak öne çıkan ORC Araştırma, AK Parti ve İYİ Parti'nin son 1 yıldaki oy oranlarındaki değişimi araştırdı. AK Parti son bir yılda yüzde 6 oy kaybederken, İYİ Parti ise oylarını son bir yılda yüzde 10 artırdı.

Erbakan, partisinin anketlerdeki oy oranını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında partisinin yapılan anketlerdeki oy oranını açıkladı.

Başkan Arslan: Elazığ iş dünyası tarihi bir durgunluk içinde

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Oda üyelerine yönelik yapılan Ekonomi Durum Tespit Anketi sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gürgözeler: İkincilik bize yetmez, biz birinci olacağız 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Elazığ’da yapılan son seçim anketi sonuçlarını değerlendirerek, İYİ Parti’nin anketten, .5 oy ile ikinci parti çıktığını duyurdu. 

Ekonominin anketlere yansıması

PİAR Araştırma Şirketi tarafından 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen, 26 ilde yaptığı anket çalışmasında kararsızlar dağıtılmasının ardından şu sonuçlar ortaya çıkmış.

Gözler memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamda 

Temmuz ayında emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı merakla beklenirken tüm gözler 6 aylık enflasyon verilerine çevrildi. Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki ilk 6 aylık enflasyon tahmini yüzde 40.75 olarak açıklandı. Eğer bu tahmin tutarsa SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 40.75, memurların ve memur emeklilerinin maaşına ise yüzde 40.25 zam yapılacak. 

Gezici'nin son seçim anketi açıklandı!

Gezici Araştırma, yaptığı son ankette katılımcılarına milletvekili seçimlerine dair soru yöneltti. Buna göre, AK Parti'nin oyu yüzde 35,4, CHP'nin oyu yüzde 26,7 olarak belirlendi.

Kovancılar'ın 2024'te tercihi kim olacak? 

Arkhe Reklam-Yazılım ve Araştırma Ajansı tarafından yerel yönetimler memnuniyet anketi yapıldı.

Son seçim anketinde Cumhur İttifakı sürprizi! 

Asal Araştırma, mart ayının seçim anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre; kararsızlar dağıtıldıktan sonra ilk sırada yer alan AK Parti'nin oy oranı yüzde 34.5, CHP'nin yüzde 26.1, İYİ Parti'nin yüzde 12.2 oldu. Bu partileri yüzde 10.4'le HDP takip ederken MHP ise yüzde 8.6 oy topladı. Böylece Cumhur İttifakı'nın oy oranı toplamda yüzde 43.1 olurken Millet İttifakı'nın oy oranı ise yüzde 38.4'e düştü. Aynı şirketin şubat ayındaki anketinde Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 41.0 olmuştu.

Optimar'dan bomba anket! 

Optimar Araştırma, Mart ayı anket sonuçlarına göre yeniden siyasete dönmeye hazırlanan eski Başbakan Tansu Çiller ve HDP'den istifa ederek yeni parti kurma hazırlıklarında olan Ayhan Bilgen'in oy oranını şaşırttı.

ORC son seçim anketini açıkladı! 

Seçim yasasının tartışıldığı bugünlerde ORC Araştırma yaptırdığı son anketin sonuçlarını açıkladı.

Beş şirketin seçim anketi

5 anket şirketi, genel seçimle ilgili çalışmalarının sonuçlarını canlı yayında paylaştı.

Optimar son anketi paylaştı!

Optimar Araştırma son yapılan seçim anketini açıkladı. Anket verilerine göre 2021 son seçim anketiyle kıyaslandığında AK Parti'de düşüş CHP'de artış var.

Merkez Bankası anketinde enflasyon ve dolar tahmini!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın düzenlediği ankette katılımcılar geçen anket dönemine göre enflasyon tahminlerini yükseltti. 2022 yılı enflasyon yükselişi devam edecek.

Ünlü anketçi açıkladı: Tansu Çiller yeni partinin teşkilatlarını bile kurdu! 

MAK Araştırma'nın Başkanı Mehmet Ali Kulat, Tansu Çiller'in yalanladığı yeni parti iddiasının doğru olduğunu söyledi. Çiler'e yakın eski DYP milletvekillerinin anlattıklarını aktaran Kulat, son anketin sonuçlarını da açıkladı.

ETSO Özel öğretim kurumlarının sorunları raporunu TOBB’a sundu 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet vermekte olan Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcilerimiz tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’a sundu. 

ORC'den yılın son anketi! 

2018 seçim sonuçlarını en doğru tahin eden anket şirketi ORC'dan bomba bir anket daha. ORC, 2021 yılının son anketinin sonuçlarını açıkladı. Buna göre AK Parti ve MHP'nin oyları yüzde 40'ın altında kalıyor. İşte ORC'nin 24-27 Aralık tarihleri arasında 41 ilde 3 bin 675 kişiyle yüz yüze yaptığı anketin sonuçları.

Son seçimi en doğru bilen ORC'den bomba anket! 

2018 milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını en doğru tahmin eden şirketlerin başında gelen ORC'nin Aralık ayı anketinden sürpriz sonuçlar çıktı. ORC Araştırma’nın son anketine göre, "bu pazar seçim olsa" Millet İttifakı, Cumhur İttifakı’nı geride bırakıyor. AK Parti'nin oy oranı ise bomba...

ORC'nin Patronu Pösteki açıkladı ‘AK Parti 10 puan kaybetti’

AK Parti ile geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden atışan ORC Araştırma'nın patronu Mehmet Pösteki, yaptıkları son araştırmaları ve AK Parti'den kaçan oyların kime gittiğini açıkladı.

2018 seçimlerini doğru bilen ORC'nin patronu son anketi açıkladı!

Son seçimleri gerçeğe en yakın bilen ORC Araştırma'nın patronu Mehmet Pösteki, 7 büyükşehirde yaptıkları anketin sonuçlarını açıkladı. En dikkat çeken sonuç ise DEVA Partisi'nin adeta roketlemiş olması oldu.

CHP’nin Temmuz ayının en başarılı milletvekilleri!

Anket Meydanı Temmuz ayına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerine yönelik siyasi gündem araştırma sonuçlarını yayımladı.

Elazığ TSO, Yaz Dönemi Eğitim Takvimini Açıkladı

Elazığ TSO Akademi, Harput Ajans ve Mindturtle Danışmanlık Platformu işbirliğinde Elazığ TSO 2021 yaz dönemi online eğitim ve seminer takvimi yapılan anketler ve üyelerden alınan geri bildirimler sonucunda oluşturuldu. Konusunda uzman kurum ve konuşmacıların katılımı ile birbirini tamamlayan 10 ayrı eğitim tüm Oda üyeleri ve ilgililerin istifadesine ücretsiz olarak sunulacak.

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu yarışırsa ne olur?

Sosyal medya üzerinden yapılan cumhurbaşkanlığı seçim anketinde Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na fark attı.

Son seçim anketi canlı yayında açıklandı şaşırtıcı sonuçlar

Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, yaptıkları son anketinin sonuçlarını açıkladı. Buna göre Muharrem İnce'nin kurduğu Memleket Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi'ni geride bıraktı.